Academia de Fotbal Atletico Madrid: Parteneriat cu performanta

  0
  753

  Când vine vorba de veşti bune în ceea ce priveşte sportul românesc, trebuie să spunem că în ultimii ani nu au fost prea numeroase. Totuşi, în ultima vreme observăm că au avut loc o serie de evenimente care ne-au făcut mândri. Ne referim aici la ascensiunea incredibilă a Simonei Halep care a ajuns numărul 2 mondial la tenis de câmp, dar şi la echipa naţională de handbal care a câştigat Campionatul Mondial de junioare. Performanţe incredibile în raport cu banii investiţi de către autorităţi în aceste sporturi.

  O altă ştire care m-a bucurat a fost aceea cum că nimeni alta decât campioana Spaniei la fotbal, şi finalista de anul acesta a Uefa Champions League, şi-a deschis o academie de fotbal la noi în ţară. Cu alte cuvinte, unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din lume a decis să investească în tinerii pasionaţi de fotbal din România. Superb. Scopul final al acestei investiţii este acela de a descoperi talente care să facă pasul către clubul spaniol. Ca orice investiţie, se urmăreşte un eventual profit. Ce câştigăm noi? În primul rând, este o investiţie în sănătate. Indiferent de câți copii vor ajunge în fotbalul mare de la această academie, nimeni nu poate nega beneficiile practicării sportului de performanţă. În al doilea rând, este o investiţie de imagine. Un club ca Atletico Madrid alege să îşi asocieze imaginea cu România.

  Atletico+Madrid+v+Athletic+Bilbao+UEFA+Europa+OD9LvwODC_El

  Pentru a înţelege mai bine ce reprezintǎ Atletico Madrid în Spania şi în lume, este necesar să precizăm că are 10 titluri de campioană a Spaniei, 10 cupe ale Regelui Spaniei, 2 Supercupe, 2 Uefa Champions League, 2 Uefa Europa League şi 2 Supercupe ale Europei.

  Preşedintele Enrique Cerezo a semnat un parteneriat pe patru ani cu Regal Sport Club Bucureşti pentru înfiinţarea şi operarea la Bucureşti a Academiei de fotbal Atletico Madrid, prima deschisă în Europa.

  Preşedintele clubului spaniol, Enrique Cerezo, a declarat că Bucureşti va rămâne mereu în inima suporterilor, după ce Atletico Madrid a câştigat Liga Europa în 2012 pe Arena Naţională. ˶România şi Spania au avut multe legături încă din secolul XV. Spania a reprezentat un sprijin ferm pentru integrarea României în Uniunea Europeană. În Spania locuiesc peste un milion de români, iar astăzi există un nou element de legătură între ţările noastre. Limbajul fotbalului. În 2012, în Bucureşti, echipa noastră a câştigat Liga Europa, iar din acest motiv oraşul va rămâne mereu în inimile noastre. Înfiinţarea acestei academii reprezintă o ocazie unică pentru sportul spaniol şi cel românesc”, a spus Cerezo.

  copii-fotbal1-tile

  Oficialul spaniol a afirmat că Atletico Madrid are o strategie pentru extinderea globală a mărcii. „Am creat o strategie de dezvoltare a unor cluburi asociate în întreaga lume. La clubul din Madrid avem peste 2.000 de copii care se antrenează zilnic, iar în toată lumea sunt peste 7.000 de copii afiliaţi clubului nostru”, a precizat Cerezo.

  Pe 29 august Academia Atletico de Madrid Bucureşti a fost luată cu asalt de aproape 100 de copii din generaţia 2005-2010 care au venit la preselecţia organizată de filiala din România a echipei Atletico Madrid. Terenul de la Federaţia Română de Rugby s-a dovedit neîncăpător pentru juniorii care au venit pregătiţi să-şi dovedească talentul pe terenul de fotbal.

  10609673_923762044306238_5659389731793478566_n

  Anunţul de recrutare al Academiei Atletico de Madrid Bucureşti

  “Programul de antrenament nu-ţi va afecta programul şcolar, pentru că vom încerca să le armonizăm după credo-ul Familie, Educaţie, Fotbal. Vei fi tot timpul în atenţia Academiei şi vei fi tratat de fiecare dată cu deschidere şi profesionalism de un staff tânăr, bine pregătit şi atent selecţionat.”

  Tarife:

  Nivelul Elite, cu 4 antrenamente/săptămânăşi joc la 60 euro/lună;

  Nivelul Intermediate cu 3 antrenamente/săptămânăşi joc la 50 euro/lună;

  Nivelul Basic (doar pentru grupe mici) cu 2 antrenamente/săptămână la 40 euro/lună.

  În abonamentele lunare vor fi incluse costurile pentru terenul de antrenament, antrenori specializaţi, preparatori fizici, psihologi, meciuri oficiale, vizita medicală.