Absolutely Fabulous Fashion Fair – Christmas Edition

0
922

Îmi captează atenția tot ce este legat de Crăciun, de agitația aia pentru a cumpăra cadouri care pentru mine e ca un fel de adrenaline rush, de gerul pe care îl înduri pentru ca în final să ai răsplata unui vin fiert sau a unei ciocolate calde. Ce farmec ar mai avea sărbătorile dacă nu am dârdâi puțin de frig sau dacă nu am avea nasul lui Rudolph de fiecare dată când am ieși afară? Aceste târguri sunt și ele un pretext pentru a ieși din casă, atunci când toate filmele și serialele s-au epuizat și simți nevoia să te înfofolești cu cel mai călduros pulover și să pornești în căutare de cadouri prin troiene și frig așa cum face și Moșul.

poze targ fab2

Diana Enciu și Alina Tănasă au organizat cel mai fabulos târg de Crăciun și au venit în ajutorul celor care încă se gândeau la ținuta pentru petrecerea de sărbători. În 29 și 30 noiembrie, la Gargantua Anniversaire, am participat la acest târg care promitea să fie unul de poveste, ceea ce s-a și întâmplat. Cu ajutorul atmosferei, a oamenilor nerăbdători să găsească cadoul perfect pentru ei sau pentru cineva drag, a surprizelor pregătite de fete, toate acestea au contribuit pentru ca întregul eveniment să fie pe placul tuturor.

poze targ fab1

Nu se uită prea ușor pălăriile diafane, în culori și modele care mai de care mai îndrăznețe, plicurile din care îți era tot mai greu să alegi, rochiile pentru care, dacă nu aveai grijă, puteai să stai ore în șir să te decizi și tot nu ajungeai la o concluzie. Pentru că nu era suficient de greu și așa, găseai și coronițe care anunțau cumva venirea sărbătorilor, precum și inele, brățări, tricouri cu mesaje și imprimeuri în ton cu anotimpul.

poze targ fab3

poze targ fab4

Mie, personal, mi-a rămas gândul la aceste două ii din cale-afară de frumoase și nu că ar fi asta neapărat o scrisoare pentru Moșul, însă aș putea foarte bine să mă bucur de un asemenea cadou.

poze targ fab

Poate că e puțin prea devreme să mă gândesc la asta, dar sunt nerăbdătoare să merg la următoarea ediție a târgului.

Fotograf: Raluca Antuca