CASSY // GILES SMITH // JAMES PRIESTLEY // LISIÈRE COLLECTIF // PAUL POPA

22IULIE, ORA 22:00

CURTEA INTERIOARĂ – CASA PRESEI LIBERE

(Piața Presei Libere nr.1)

Pe 22 iulie, ABSOLUT COLOR instaurează tradiția secretsundaze la București cu o nouă seară destinată adoratei serii de petreceri diurne londoneze, alături de Cassy, Giles Smith și James Priestley.

În Curtea interioară din Casa Presei Libere, Cassy, una dintre cele mai fascinante figuri feminine din Panorama Bar, dar și din peisajul techno contemporan, demonstrează că zeii creației sunt de partea ei. Sentimental, sensibil și pasional, techno-ul său respiră girl power prin toți porii, materializându-se de-a lungul carierei sale doar cu rezidențe relevante: Panorama Bar (Berlin), Cocoon(Ibiza), fabric (Londra), Rex Club (Paris) și Output (New York). La același pupitru urcă și creatorii secretsundaze Giles Smith și James Priestley, cu o abordare organică multi-fațetată asupra sferei electronica din 2000 până în prezent.

Seara Absolut Color este completată din partea scenei locale de Lisière Collectif și Paul Popa. Porțile se deschid la ora 22:00, iar accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR și costă 30 de lei.

SECRETSUNDAZE

secretsundaze, celebra serie de petreceri organizate în timpul zilelor de duminica în Londra, s-a impus rapid ca o voce europeană distinctă în muzica electronică underground. Încă de la începuturile sale din 2002, secretundaze a reușit să-și mențină relevanța printr-o coloană vertebrală muzicală solidă și viziunea unică a co-fondatorilor săi, DJ-ii rezidenți Giles Smith și James Priestley. Brandul a crescut, ajungând să reprezintă o casă de discuri devenită piață de desfacere esențială pentru muzicieni house și technohigh-end ca Brawther, Amir Alexander, Youandewan, BLM, dar și agenția de booking ”The Secret Agency”.

Reprezentată de către Giles Smith și James Priestley, secretsundaze susține de peste un deceniu o activitate de turneu intensă, atât pe scena marilor cluburilor ca Output, Space, Panorama Bar, The Rex și Studio 80, cât și la festivalurile Lovebox, Eastern Electrics și Sonar. Înrădăcinată în scena de club londoneză, secretsundaze propune cele mai colorate petreceri alături de o colecție fascinantă de artiști asociați, de la Moodymann la Ricardo Villalobos sau Four Tet, ghidându-se după pasiunea pentru ritm, nu după tendințele muzicale.

http://secretsundaze.net/

https://www.facebook.com/ssldn

http://twitter.com/secretsundaze

http://soundcloud.com/secretsundaze

https://vimeo.com/secretsundaze

www.myspace.com/secretsundaze

http://secretsundaze.bandcamp.com/

 

CASSY

O creatoare meticuloasă de artă muzicală de club, Cassy dezvoltă de un deceniu producții și seturi dance ce frapează prin atenția la detalii. Inițial atrasă de puterea sonică a Vienei, artista studiază muzica, dar și artele dramatice. Revine la prima dragoste și începe colaborarea vocală cu Elin aka Autorepeat la Sabotage Records, însă sub îndrumarea Electric Indigo, devine interesată de mixat și dă putere feminină scenei prin lucrul cu Mental Groove, Luciano, Ricardo Villalobos și Swayzak.

Cu mutarea la Berlin începe o nouă eră pentru Cassy, unde rezidența la Panorma Bar și colaborarea cu Playhouse, Perlon, Ostgut Ton consolidează parcursul său încununat cu succes internațional. În mod natural, urmează rezidențe la Rex Club din Paris, Trouw din Amsterdam, Cocoon din Ibiza și Circo Loco. Pasiunea și dedicarea o ridică astfel printre figurile feminine proeminente ale industriei, alături de mentorele sale, Miss Kittin și Acid Maria.

https://www.facebook.com/cassyofficial?fref=ts

https://www.instagram.com/cassyofficial/

https://www.soundcloud.com/cassy-official/

https://www.twitter.com/cassy__official/

 

GILES SMITH

Secretsundaze/Sthlm Audio/BangBang!/Dessous/Four:Twenty/Fear of Flying/Tsuba

London, GB

Giles Smith se diferențiază de restul artiștilor prin finețea dobândită de-a lungul anilor în mixarea muzicii house. Acum 10 ani, pasionat de colecționarea discurilor, contribuie la metamorfozarea  scenei de clubbing din Londra prin fondarea secretsundaze, alături de partenerul său, James Priestley. Duminica devine astfel o zi de o calitate muzicală indubitabilă, Smith câștigând publicuri diverse,de la Panorama Bar și Fabric la Rex Club 11.

Sub mentoratul celor ca Larry Heard și ChezDamier, dar atras și de modernismul sonic german, Smith cultivă zona de Detroit și Chicago house, totul pentru crearea unei artecât mai longevive. Seturile lui Giles obișnuiesc să se remarce prin selecția subtilă și armonioasă, dar intensă. Remixuri bine alese și seturi pline de naturalețe își găsesc locul pe LP-ul său, „Golden Age Thinking”, iar viitorul îl ghidează spre noi proiecte din ce în ce mai atractive.

http://www.myspace.com/gilessmithmusic

https://www.facebook.com/pages/Giles-Smith/273917586764

 

JAMES PRIESTLEY

Secretsundaze/Simple
London, GB

Cu studii de pian,flaut și saxofon, James Priestley descoperă mixatul cu drum’n’base în studenția petrecută la Nottingam, și se angajează la Selectdisc. Relocat la Londra, devine parte din Timewarp, Phonica și Arision, undedescoperă imensa lume house și techno, punând bazele secretsundaze împreună cu prietenii săi din Cambridge. Seria de reuniuni de anturaje cosmopolite cu muzică nouă, organizate într-o zi colorată de duminică devine în scurt timp cel mai în vogă eveniment din oraș, conform Mixmag și Time Out.

James are un stil unic de a mixa Deep House, Techno și Freestyle, fără a urma o direcție liniară, în timp ce producțiile personale suntcu precădere melodii puternice și sunete calde. James sărbătorește un deceniu de mixaj prin lansarea compilaţiei ”Secretsundaze Volumul 1”, co-administrat cu A&Rs, urmat de ”Secretsundaze Volumul 2” și, după un an incredibil de petreceri reputate internațional, volumul 3 al compilaţiei. După colaborarea cu Marco Antonio, dezvoltarea ”The Secret Agency” devine un obiectiv personal și profesional esențial.

http://tsa-artists.com/artists/james-pr

twitter.com/jamesdpriestley

soundcloud.com/james-priestley

https://www.facebook.com/jamespriestleylondon 

LINEUP

CASSY

GILES SMITH

JAMES PRIESTLEY

LISIÈRE COLLECTIF

PAUL POPA

 

BILETE 

Accesul costă 30 de lei/persoană și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR. posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan cu el. Aplicația pentru card se face la contact@coloring.ro, în limita cardurilor disponibile pentru aceasta ediție.

 

DETALII 

Data: Vineri, 22 iulie 2016

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locație:Casa presei Libere –  Curtea interioară

Adresă:Piața Presei Libere nr.1

Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro

Informații: mihai@coloring.ro

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/988851094567578

 

PARTENER:

Absolut

http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

 

SPONSORI:

Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn


Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO
Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica 

urban monkey

https://www.facebook.com/urbanmonkey.at

 

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

 

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial

http://instagram.com/color.official

http://youtube.com/ColorOfficial

http://soundcloud.com/ColorOfficial

http://vimeo.com/colorofficial

http://twitter.com/colorofficial

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here