Pe 22 august, ABSOLUT COLOR prezintă secretsundaze, o seară destinată seriei de petreceri diurne londoneze, alături de fondatorii săi, Giles Smith și James Priestley.

Curtea interioară de la Halele Carol devine spațiul în care creatorii secretsundaze,  responsabili de reinventarea conceptului de petrecere, transformă noaptea în zi pe ritmuri house și techno atent studiate de-a lungul celor peste 15 ani de experiență în industrie.

Un obișnuit al cluburilor-etalon din Europa, dar și din întreaga lume, Giles Smith  propune o abordare organică a muzicii aflate într-o armonie perfectă, în timp ce legendarul James Priestley își lasă semnătura de muzician polivalent în selecții sale, venerate în universul producțiilor electronice europene și nu numai.

Alături de părinții spirituali ai seriei secretsundaze, vor urca pe scena ABSOLUT COLOR din curtea interioară a Halelor Carol artiștii locali Cap și Paul Popa. Porțile se deschid la ora 22:00, iar accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

SECRETSUNDAZE

http://secretsundaze.net/

https://www.facebook.com/ssldn

http://twitter.com/secretsundaze

http://soundcloud.com/secretsundaze

https://vimeo.com/secretsundaze

www.myspace.com/secretsundaze

http://secretsundaze.bandcamp.com/

secretsundaze, celebra serie de petreceri organizate în timpul zilelor de duminica în Londra, s-a impus rapid ca una dintre vocile distincte ale Europei în muzica electronică underground. Încă de la începuturile sale din 2002, secretundaze a reușit să-și mențină relevanța printr-o coloană vertebrală muzicală puternică și viziunea unică a co-fondatorilor săi, DJ-ii rezidenți Giles Smith și James Priestley. Cu timpul, brandul a crescut, ajungând să reprezintă o casă de discuri foarte apreciată, dar și agenția de booking ”The Secret Agency”. Ca și label, secretsundaze a devenit în scurt timp o piață de desfacere esențială pentru muzicieni house și techno high-end ca Brawther, Amir Alexander, Youandewan, BLM.

Reprezentată de către rezidenții Giles Smith și James Priestley, secretsundaze susține de peste un deceniu o activitate de turneu intensă, atât pe scena marilor cluburilor ca Robert Johnson, Output, Space, Panorama Bar, The Rex, Trouw și Studio 80, cât și la festivalurile Lovebox, Eastern Electrics și Sonar. Înrădăcinată în scena de club londoneză, secretsundaze propune cele mai colorate petreceri alături de o colecție fascinantă de artiști asociați, de la Moodymann la Ricardo Villalobos sau Four Tet, ghidându-se după pasiunea pentru ritm, nu după tendințele muzicale.

GILES SMITH

Secretsundaze/Sthlm Audio/BangBang!/Dessous/Four:Twenty/Fear of Flying/Tsuba

London, GB

http://www.myspace.com/gilessmithmusic

https://www.facebook.com/pages/Giles-Smith/273917586764

Ceea ce îl diferențiază pe Giles Smith de restul artiștilor este finețea pe care a dobândit-o de-a lungul anilor în mixarea muzicii house. Timp de două decenii, el a colecționat discuri care nu au văzut lumina zilei. La început, Smith era preocupat doar de înregistrarea pieselor auzite la radio sau prin cluburi, însă în prezent, el ocupă un loc bine meritat pe scena muzicii house.

În urmă cu un deceniu, alături de partenerul său James Priestley, contribuie la metamorfozarea  scenei de clubbing din Londra, prin fondarea secretsundaze. De atunci, duminica devine o zi de o calitate muzicală indubitabilă. Smith știe cum să încânte publicuri de pretutindeni, de la Panorama Bar, Fabric, Plastic People sau Trouw la Cielo, Rex Club 11, dar și de la alte petreceri la care a luat parte, inclusiv Back to Basics și Faith.

“La mijlocul anilor ‘90,  sunetele celor de la Blaze, Larry Heard, Ron și Chez au avut un mare impact asupra mea, însă am început să fiu atras și de sunetele moderne din Germania sau Olanda, acordând în același timp atenție și zonei de Detroit și Chicago house, care mă inspiră la momentul actual în crearea unei muzici cât mai longevive.”

Seturile lui Giles au fost întotdeauna remarcate pentru selecția muzicală subtilă și armonioasă, dar puternică în același timp. Mixând pentru Resident Advisor, Little White Earbuds sau Audio Families, contribuția sa în podcast-uri dă dovadă de pasiune nativă pentru muzica house și techno. Remixuri bine alese și seturi pline de naturalețe își găsesc locul pe LP-ul său, „Golden Age Thinking”, iar viitorul îl direcționează spre noi parteneri și proiecte din ce în ce mai atractive.

LINEUP

GILES SMITH

JAMES PRIESTLEY

CAP

PAUL POPA

BILETE

Accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.  Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan cu el.

Informații: contact@coloring.ro.

DETALII

Data: Sâmbătă, 22 august 2015

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locație: HALELE CAROL –  Curtea interioară

Adresă: Strada Doctor Constantin Istrati nr.1

Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro

Informații: mihai@coloring.ro

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/721649224631428/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here