luni, iunie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipAbsolut Color prezintă FRED P // LISIÈRE COLLECTIF // PERSONNE 8 IANUARIE...

Absolut Color prezintă FRED P // LISIÈRE COLLECTIF // PERSONNE 8 IANUARIE 2016, ORA 22:00 – KRISTAL

ABSOLUT COLOR deschide anul pe 8 ianuarie cu producătorul american Fred P. aka Black Jazz Consortium, aflat în premieră la București.

Kristal devine pentru o noapte piața de desfacere a scenei americane deep house cu textură soul. Originar din New York, Fred P. aka Black Jazz Consortium conferă muzicii ”deep” o nouă accepțiune prin hipnotizante accente funk, soul și jazz. Consolidat de producțiile propriului label, Soul People Music, sound-ul fin al lui Fred P îl poziționează printre geniile house-ului contemporan.

Noaptea va fi completată de Lisière Collectif și Personne din partea scenei locale. Porțile se deschid la ora 22:00, iar accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

Fred P. AKA Black Jazz Consortium (New York/USA)

Soul People Music/Undergroud Quality/Mule

soulpeoplemusic.net/

soundcloud.com/black-jazz-consortium

facebook.com/Fred-P-AKA-Black-Jazz-Consortium-199546646742707/

Orice pasionat de deep house-ul american s-a lăsat deja impresionat de arta lui Fred Peterkin aka Fred P aka Black Jazz Consortium. Artistul reinventează muzica deep topind în creațiile sale house cele mai seducătoare ritmuri soul. Dar ceea ce fascinează la Fred P sunt rădăcinile sale newyorkeze, adânc înfipte în house-ul din epoca de aur, dar și antenele sale, mereu orientate spre estetica futuristă. Bogat inspirat de genii ca Frankie Knuckles sau David Morales, Fred P a învățat să creeze muzică ascultându-și inima, nu tendințele uneori seci ale scenei.

Permanent în mișcare, din NY în Tokio și din Berlin la Rio, Fred P este unul dintre arhitecții spirituali ai house-ului contemporan. Construcțiile sale elegant proiectate, lansate la propriul label, sugestiv numit Soul People Music, conturează o muzică de călătorie atât spirituală, cât și  fizică. Întotdeauna un vizionar, Fred P sau Black Jazz Consortium transpune vocea sa interioară în tulburătoare ritmuri soul, acorduri seducătoare deep jazz, percuții africane și texturi vocale fine. Definit de beat-uri pentru corp și melodii pentru suflet, Fred P este o forță sonică de neoprit.

LINEUP

FRED P aka BLACK JAZZ CONSORTIUM

LISIÈRE COLLECTIF

PERSONNE

BILETE

Accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.  Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni, veniți simultan.

Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR până pe 8 ianuarie, ora 14:00, la contact@coloring.ro.

DETALII

Data: Vineri, 8 ianuarie 2016

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locație: Kristal Glam Club

Adresă: Bulevardul Regina Elisabeta nr.34

Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro

Informații: mihai@coloring.ro

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1540830419541614/

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular