Pe 15 aprilie, ABSOLUT COLOR aniversează 5 ani de la înființare alături de Wolf + Lamb.

Parte din marea familie de prieteni Crew Love, COLOR îi aduce direct din Brooklin pe prolificii producători de la Wolf + Lamb pentru o seară aniversară de aceeași anvergură ca în fiecare an. Alături de cei doi creatori de house catifelat căptușit cu R&B, hip-hop și vintage pop urcă pe scena Terra Events Hall, artistul local Disco Snagov.

Evenimentul începe la ora 22:00, iar accesul e liber și se face doar pe baza cardului Color.

_______________________________________________________________

WOLF + LAMB
New York, US

În fruntea familiei Wolf + Lamb (familie în adevăratul sens al cuvântului), Zev „Wolf” Eisenberg și Gadi „Lamb” Mizrahi reprezintă două extreme sălbatice – extrovertit versus introvertit, vegetarian versus carnivor, un învingător curajos al cancerului versus un maestru elegant al sabotajului social. Antagonia W+L reușește însă de peste 15 ani să catalizeze energiile seismice cu care cei doi se implică în muzica electronică. Indiferenți față de convențiile contemporane de a câștiga hype în cultura actuală, ei fac muzică pasională și beat-uri care mișcă atât fizic, cât și afectiv.

Direct din colțul underground al Brooklyn-ului, numit Marcy Hotel, dar și din ambientalul Miami, Wolf + Lamb se află într-o continuă expansiune încă de la înființarea familiei și propriului label, în 2005. De părere că un pic de nebunie le colorează stilul, Zev și Gadi au ajuns cu lejeritate să fie percepuți ca niște maeștrii ai muzicii house și techno, dar și vizionari hip-hop, nomazi urbani, antreprenori foarte înzestrați, și, foarte important, curatori muzicali ireproșabili.

În calitate de producători, Wolf + Lamb sunt renumiți pentru deep house-ul lor lent, meditativ, lăsându-se inspirați de frații de label, ceea ce promite o doză serioasă de estetic în albumele lor. Design-ul practic al lui Zev la talentul lui Gadi de a identifica excelența în tinerele talente arată că ceea ce clădesc amândoi rodește–labelu-ul Wolf + Lamb, devenit cămin pentru No Regular Play, Soul Clap, Nick Monaco, Tanner Ross, Adnana Twins, Voices of Black Slow Hands și PillowTalk.

http://www.facebook.com/WolfLamb
http://www.wolflambmusic.com/
https://twitter.com/wolflambmusic
https://soundcloud.com/wolf-lamb

LINE-UP

WOLF + LAMB
DISCO SNAGOV

______________________

ACCES

Accesul e liber și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni.

Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR până pe 8 aprilie, ora 18:00, pe contact@coloring.ro. Cardurile sunt disponibile într-un număr limitat.

_______________________________________________________________

DETALII

Data: Vineri, 15 aprilie 2016
Ora: 22:00
Organizator: COLOR – www.coloring.ro
Locație: Terra Events Hall
Adresă: str. Gheorghe Matac 2-4
Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro
Informații: mihai@coloring.ro

_______________________________________________________________

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/954239824653951/

_______________________________________________________________

PARTENER:

Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

_______________________________________________________________

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SOUNDZONE.RO, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here