sâmbătă, iulie 20, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruAbonamentul Grand Unlimited, acum și cu plată lunară

Abonamentul Grand Unlimited, acum și cu plată lunară

Uneori, recomandarea unui prieten este suficientă pentru a vedea un film la cinema. Alteori, un trailer bun, un actor în rol secundar care a debutat promițător sau o postare văzută pe Facebook. Cu abonamentul Grand Unlimited, cele mai noi lansări devin mai accesibile la Grand Cinema & More, pentru că iubitorii de film le pot vedea pe toate, de câte ori vor, pentru doar 49 de lei / lună.

Grand Unlimited, abonamentul care revoluționează mersul la cinema, este disponibil acum pe bază de plată lunară cu prelungire automată, prin retragerea din contul bancar furnizat la achizitionare a sumei de 49 de lei în fiecare lună, timp de un an. Abonamentul poate fi achiziționat online pe www.grandentertainment.ro, din contul de membru.

Fiecare card este nominal și oferă posesorului acces la toate filmele din program, inclusiv la premiere, fiecare film putând fi vizionat de mai multe ori, în zile diferite.

Înainte, un film cu adevărat intrigant, un blockbuster pe care efectele speciale îl fac spectaculos, seara de film devenită tradiție sau recomandarea unui prieten cinefil ar fi fost motivele pentru a vedea un film pe marele ecran. Acum, când prețul lunar al abonamentului nu depășește cu mult prețul a două bilete la film, nu mai trebuie să alegi. Filmele nelimitate sunt acum disponibile la un preț accesibil.

În medie, în fiecare lună sunt lansate 12 producții, ceea ce însemnă că, folosind abonamentul Grand Unlimited, un pasionat de film poate vedea până la 140 de noi productii pe an, cumulând peste 300 de ore petrecute în sălile Grand Cinema & More.

„Când am dezvoltat acest produs ne-am gândit la toți iubitorii de film, la cei care vin la cinema la fiecare premieră, la cei care vin din când în când, chiar și la cei care văd filmele acasă. Grand Unlimited are drept obiectiv principal creșterea consumului cinematografic. Vrem cu adevărat ca mersul la cinema să devină un obicei cât se poate de comun, fără săfie nevoie să alegi între premiere din diverse considerente, mai ales financiare. Așa am ajuns la Grand Unlimited, un abonament care face exact ceea ce promite – oferă filme nelimitate la un preț mai mult decât accesibil”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Odată achizitionat abonamentul cu plată lunară cu prelungire automatădin contul de membru de pe site-ul cinematografului, cumpărătorul are la dispoziție 30 de zile săși-l ridice și activeze la biroul Concierge din cinematograf.

Rămâne disponibilă,în continuare, și opțiunea de plată în avans pentru un an întreg, doar la biroul Concierge din Grand Cinema & More.

Informațiile complete despre abonament sunt disponibile pe grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-unlimited.

Mirela Frățilă
Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

Most Popular