A treia ediție a evenimentului Volunturism WorkCamp

0
23

Asociația Clubul Român pentru Volunturism  vă invită în perioada 30.08-02.09.2018  la cea de-a treia ediție a Volunturism WorkCamp!

Prin intermediul proiectului ne propunem să aducem mai aproape tinerii din România de valorile tradiționale, ajungând prin intermediul participanților direcți să contribuim la dezvoltarea turismului rural și a potențialului natural de care țara noastră dispune. Totodată, prin intermediul sesiunilor de formare contribuim la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor implicați.

Dintre activitățile principale ce se vor desfășura în cadrul proiectului putem aminti sesiunile de formare prin intermediul educației non- formale în vederea dezvoltării capacităților de comunicare și promovare a tradițiilor culturale rurale.

Proiectul vizează tinerii români, care doresc să se dezvolte pe plan personal și profesional prin intermediul activităților de educație non-formală. Aceștia se pot înscrie prin completarea formularului distribuit pe rețelele de socializare și platformele web ale organizatorului și partenerilor până pe 25 august 2018. Rezultatele procesului de selecție vor fi comunicate participanților prin e-mail și telefonic.

Volunturism WorkCamp este un proiect organizat de Asociația Clubul Român pentru Volunturism în parteneriat cu Uniunea Studenților din România și Asociația Studenților Geografi și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.