Aflat la a patra ediție, burn Residency prezintă pe 15 mai un showcase incandesent oferit de cei 5 DJ-i calificați în finala națională a competiției și de producătorul-fenomen Osunlade, cu ritmurile sale afro latin house pe o structură solidă deep techno.

Halele Carol va găzdui o desfășurare de forțe ale mixajului alături de Kurtis Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro și MystikVybe, cu seturi în avanpremiera playlistului Ibiza Sonica Radio. Juriul internațional va decide ce DJ român își va face bagajele pentru bootcamp-ul burn Residency, desfășurat sub mentoratul lui Pete Tong, Carl Cox și al altor grei din industrie. În următoarea etapă, burn Residency ridică miza la 100.000 euro pentru viitorul wunderkid al Ibizei, care va deveni rezident pe insulă, numai 3 dintre DJ-ii din bootcamp intrând în competiția finală.

burn Residency, în prezent cea mai mare competiție internațională de DJ-i, este dedicată integral descoperirii și dezvoltării tinerelor talente în sfera muzicii electronice, aducând anual pe aceeași scenă personalități consacrate și DJ-i debutanți plini de potențial.

Showcase-ul va fi completat de Bog, câștigătorul ediției locale burn Residency 2014, și de DJ-ul local Fouchat, cu un mix deep organic tribal house. Halele Carol își deschid porțile pe 15 mai începând cu ora 22:00, iar accesul se face doar pe bază de invitație.

SPECIAL LINE-UP
Osunlade
Fouchat
Bog

FINALIȘTI burn Residency Romania
Kurtiss Kromm
Mihai Vladu
Sevenego
Diego_ro
MystikVybe

———————————————————
BILETE
Pe bază de invitație. Pentru detalii legate de predarea invitațiilor vă rugăm să ne scrieți la:

burn@heist-industries.com.
———————————————————-
LINK EVENT FACEBOOK
https://www.facebook.com/events/353160728214000/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here