A început ediţia a doua E-târg ZoriDeRomânia, târgul online al celor mai dorite produse româneşti !

0
38
E-targ ZoriDeRomania afiș

Sărbătorim Ziua Naţională ca-n poveşti, între 1-5 decembrie, împreună cu toţi românii care iubesc produsele locale, dar şi reducerile, la cea de-a doua ediţie E-târg ZoriDeRomânia, târgul online al celor mai dorite produse româneşti.

Şi pentru că sunt 5 zile de sărbătoare, vizitatorii se bucură de preţuri speciale în cadrul evenimentului online de pe www.ZoriDeRomania.ro.

Am pregătit pentru ediţia de iarnă produse realizate local, cu pasiune, efort si responsabilitate, la preţuri cât mai accesibile celor care apreciază creaţiile româneşti. În cadrul evenimentului pot fi cumpărate online articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice din ingrediente naturale, accesorii, produse pentru copii, jucării sau produse pentru casă.

Platforma ZoriDeRomania.ro  a fost lansată în toamna anului 2020 şi este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă. Scopul platformei este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români, iar aceştia să beneficieze de lucruri românesti de calitate. E-târg ZoriDeRomânia are rolul de a  facilita procesul de cumpărare directă a produselor locale; astfel, doar în perioada 01-05 Decembrie, produsele româneşti, cu reduceri consistente,  pot fi cumpărate direct de pe ZoriDeRomania.ro!