A.C.T.O.R. – Asociația Culturală pentru Teatru și Origami

0
445

Deoarece consideră comunicare ca fiind cheia unei societăți ideale, A.C.T.O.R.  își propune să îmbine voluntariatul cu experiența pedagogică, origami și actorie. Motto-ul lor te duce cu gândul la o societate ideală: “nu pot” NU EXISTĂ!!! “Dacă vrei, totul este posibil!”.

A.C.T.O.R.  a luat ființă în anul 1999, iar creatoarea acestei oraganizații, Eugenia Barbu și-a folosit educația academică de păpușar, îmbinând teatrul cu o altă pasiune a acesteia, arta plierii hârtiei, origami.

Fiind o organizație SEV (Serviciul European de Voluntariat- susținut prin programul TINERET IN ACȚIUNE) de trimitere-coordonatoare-de gazduire, A.C.T.O.R. dorește să implice mai mult copiii și tinerii în societatea actuală prin deschiderea spre comunicare care se realizează cel mai sincer cu putință prin intermediul  ideilor și sentimentelor, de altfel cele mai bune arme de care fiecare dintre noi dispune, depinde doar de cât de mult  știm să le folosim.

Pe lângă dezvoltarea personală, scopul acestei oraganizații este de a încuraja și promova voluntariatul în întreaga lume, deoarece A.C.T.O.R. beneficiază de schimburi interculturale și programe în țară și străinătate, având  parteneri în toată Europa. În plus, organizația face parte din trei importante rețele: Drums for Peace, Yource și ECU-net, care formează tinerii cu predilecție în zona artelor.

Printre acțiunile realizate de A.C.T.O.R. se numără programele de animație clinică sau pedagogice, teatru, pictură, origami, teatru de păpuși și proiectele interculturale.

Pentru mai multe detalii, accesați: A.C.T.O.R. sau Blogul A.C.T.O.R.

 

Sursă foto: A.C.T.O.R.

 

Alexandra Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.