9 aplicații ce îți fac mai ușoară studenția

0
657

E sfârșitul lunii august, ceea ce înseamnă că mulți dintre noi am început deja pregătirile pentru școală, liceu sau facultate. Deși ne vine greu să credem că vara a trecut atât de repede, singura soluție este să ne resemnăm și să căutăm soluții ingenioase pentru a putea promova cu brio și anul acesta de studiu.

Pentru cei pasionați de tehnologie și aplicații extravagante, se pare că s-au găsit deja soluții. În AppStore se găsesc cu ușurință aplicații extrem de folositoare, destinate să ne ușureze munca și, de ce nu, să ne determine să așteptăm cu nerăbdare să începem activitatea, tocmai pentru a le putea folosi.

Așadar, dacă ești în căutare de metode ingenioase prin care să-ți salvezi notițele sau ai nevoie de ajutor în gestionarea activităților zilnice, aplicațiile sunt pregătite să îți ușureze munca.

Iată o listă de nouă aplicații pe care le poți folosi:

  1. Duolingo

duolingo-will-help-you-learn-another-language

Întotdeauna este bine să profiți de orice lucru pentru a învăța o nouă limbă străină, iar  Duolingo te poate ajuta. Indiferent că vrei să descoperi Spaniola, Portugheza, Engleza, Italiana, Germana, Franceza ș.a., această aplicație te poate ajuta.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe iOS și Android.

2. Evernote

evernote-is-a-hub-for-all-your-notes-links-and-tasks

De multe ori geanta e prea grea pentru a mai face loc și agendei, fapt pentru care această aplicație te scapă de o greutate în plus.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe iOS, Android, OS X și Windows.

3. Scanner Pro

scanner-pro-will-help-you-go-paperless

Mai nou, telefonul tău se poate dovedi a fi cel mai bun scanner din oraș. Cu un singur click îți poți scana documentele, iar aceastea se adaugă automat în fluxul tău foto. De asemenea, această aplicație îți poate transforma scanările în PDF-uri. Ce poate fi mai grozav de atât?

Aplicația costa doar $2.99 și poate fi descărcată pe iOS.

4. RefME

never-put-together-your-own-citations-or-bibliographies-again-with-refme

Cu siguranță te-ai confruntat de multe ori cu problema citărilor, atunci când ai avut de finalizat teme sau proiecte. Această aplicație îți vine în ajutor. RefME îți folosește camera telefonului pentru a scana codul de bare al cărții pe care vrei să o citezi în orice stil îți dorești: APA, Chicago ș.a.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe iOS, Android.

5. Yik Yak

stay-on-top-of-campus-gossip-with-yik-yak

Nimic nu e mai frumos în perioada facultății decât să experimentezi viața din campusuri. Acum îți poți cunoaște mai bine colegii și descoperii ultimele bârfe prin intermediul acestei rețele sociale.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe iOS și Android.

6. SleepCycle

sleep-cycle-is-an-alarm-clock-for-people-who-hate-mornings

Somnul este important, iar SleepCycle cunoaște acest lucru, fapt pentru care îți va analiza programul de somn și te va trezi exact la momentul potrivit, tocmai pentru a nu te mai simți obosit întreaga zi.

Aplicația costă doar $0.99 și poate fi descărcată pe iOS și Android.

7. Level

level-will-help-you-keep-track-of-your-spending

Dacă nu știi să îți manageriezi banii astfel încât să îți ajungă întreaga lună, Level va face acest lucru în locul tău. Aplicația se conectează cu banca și cardurile tale de credit și va ține evidența cheltuielilor.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe iOS și Android.

8. Square Cash

square-cash-is-great-for-paying-your-friends-when-you-dont-have-actual-cash

Cu siguranță ți s-a întâmplat de multe ori să trebuiască să plătești ceva și să nu ai bani sau cardul la tine. Acum poți folosi Square Cash, iar aplicația îți permite să primești sau să trimiți bani cu rapiditate.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe iOS, Android și Web.

9. Foursquare

find-new-places-to-eat-and-visit-with-foursquare

Călătoriile devin o plăcere cu aplicația Foursquare. Aceasta îți prezintă cele mai bune restaurante,baruri, cafenele și multe altele astfel încât să îți petreci timpul în cel mai frumos mod posibil.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe iOS, Android.

Ești pregătit să încerci cele nouă aplicații? Așteptăm să ne spui care ți s-au părut cu adevărat utile!

Sursă foto: www.techinsider.io

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.