duminică, iulie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship8000 de studenţi sunt aşteptaţi la Mega Concertul Vunk

8000 de studenţi sunt aşteptaţi la Mega Concertul Vunk

 8000 de studenţi sunt aşteptaţi luni, 10 noiembrie la Mega Concertul VUNK din cadrul Festivalului UNIFEST, ce se va desfăşura la Sala Polivalentă începând cu ora 20:00.

Cel mai îndrăgit eveniment din UNIFEST, Mega Concertul îi găduieşte anul acesta pe cei de la Vunk, după ce în anii trecuţi trupe precum Phoenix, Iris, Pasărea Colibri sau Voltaj i-au încântat pe studenţii prezenţi la UNIFEST.

În deschiderea trupei Vunk va cânta trupa Pub Animals din Cehia, aflată într-un turneu în România, iar după concert atmosfera va fi întreţinută de Dj DANi.

Accesul studenţilor la eveniment este gratuit şi se face pe bază de invitaţii, ce pot fi ridicate de la sediul Uniunii Studenţilor din România – Calea Plevnei, nr 61. Etaj 1.

Cu peste 300 de evenimente în 18 oraşe universitare şi acces gratuit la muzee, filme, Ateneu sau spectacole de teatru, operă şi operetă, Festivalul UNIFEST aduce pentru al 13-lea an consecutiv cultura, arta şi educația non-formală mai aproape de studenţi.

Uniunea Studenţilor din România reprezintă, promovează şi apără drepturile studenţilor în raport cu actorii relevanţi la nivel naţional, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi Sportului, Parlamentul, Guvernul, Preşedinţia României.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiți pe http://www.unifest.ro/distractie/ și pe evenimentul creat pe Facebook,’’#MegaConcertVUNK#Afterparty’’

Sandra Sc
Sandra Sc
Studentă la FJSC și ardeleancă get-beget, din inima Transilvaniei. Trăiesc cu speranța că va veni un vreme în care o zi va avea măcar 30 de ore ca să pot face tot ce-mi doresc să fac. Sunt interesată de ceea ce se întâmplă în jurul meu și am o părere despre orice. Îmi plac oamenii activi, care mereu vor mai mult de la ei.
RELATED ARTICLES

Most Popular