sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship8 martie cu ÎNCÂNTĂRI la teatrul UNTEATRU

8 martie cu ÎNCÂNTĂRI la teatrul UNTEATRU

Primăvara a venit, a venit şi s-a transformat în cântări de chitară! Pe 8 martie, la ora 8, ia pe cineva drag cu tine şi vino la UNTEATRU, să vezi cum înfloresc cântările pe strune. Ţi-am pregătit un concert fără vorbe, povestit de Maxim Belciug la chitară, pe o geană de suflet. A iubi e primăvară!

 

Sunt puţini artiştii care se încumetă, în mod temerar, să prezinte publicului muzică în forma sa simplă, pură. Dar Maxim Belciug este una dintre aceste păsări rare. Concertele sale nu au nimic de „spectacol”, nimic senzaţional. Apare singur pe scenă, împovărat deja de muzica ce va să vină, şi se aşează pe scaun, adesea fără o vorbă. Apoi începe. Mâna sa atinge corzile, iar chitara se transformă într-o orchestră cu sunet limpede, la scară umană, care simte, suferă, plânge şi cântă, se tulbură de pasiune sau strigă bucurii fără nume. Iar tu asculţi cântarea sa firească, fără podoabe adăugate, şi te întrebi cum de-ai uitat că sufletul se hrăneşte cu lucruri simple. Un om cu o chitară. Atât de simplu. Şi totuşi, ce încântare!

 

 

 

 

 

Concertul începe la ora 20.00 şi are loc în sala teatrului UNTEATRU, din str. Ilfov nr. 1, Bucureşti. Informaţii şi rezervări  .

 

 


RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular