Timpul trece şi lumea evoluează în mod inevitabil. Noile dezvoltări în materie de tehnică schimbǎ decisiv comportamentul oamenilor. Astăzi, putem spune că viaţa noastră este mult mai uşoară tocmai datorită acestor dezvoltări. Dacă ne referim însă la socializarea propriu-zisă, nemijlocitǎ, lucrurile nu mai sunt atât de roz. Am ales o serie de imagini concludente care să îmi susţină spusele. Fără să fiu părtinitor în ceea ce priveşte perioadă mai frumoasă de timp trăită, vă las pe voi să decideţi acest lucru. Trecutul sau prezentul? Este foarte posibil ca unii cititori să nu înţeleagă toate obiectele prezente în imagini pentru că sunt prea tineri, însă voi încerca să le explic.

1. Casetele cu muzicǎ au fost la mare căutare în trecut. Astăzi, poţi să asculţi aproape orice pe Youtube.

jhjjjjj

2. Fotbalul în curtea şcolii este şi el pe cale de dispariţie. Suprafaţa de joc nu conta absolut deloc. În prezent, fotbalul amator se desfăşoară în proporţie covârşitoare pe terenuri sintetice, contra cost.

capture-20150707-200955-horz3. Aniversările în copilărie se petreceau în familie, alături de cei mai buni prieteni. Acum primeşti sute de felicitări pe Facebook, chiar şi de la oameni necunoscuţi.

bunaaa

4. La fel ca în cazul casetelor audio, casetele video au devenit obiecte inutile. Dacă dispui de acces la Internet, poţi descărca orice film doreşti de pe site-urile de specialitate în timp record.

ggfgj5. Celebrele ţevi cu gornete. Astăzi, copiii petrec zeci de ore în faţa calculatorului jucând ceva asemănător, dar virtual.

gornete

6. Consola de tetris este şi ea uitată pe undeva prin cutia cu jucării vechi. Alte jocuri i-au luat locul astăzi. Dependenţa este aceeaşi.

hjhjhj

7. De-a v-aţi ascunselea era jocul care punea imaginaţia la lucru, când era vorba să ne ascundem. Astăzi, apăsam un buton şi nu ne mai vede nimeni.

ascunsa

8. Albumele tradiţionale cu poze au fost ȋnlocuite cu pozele de pe Facebook.

hhhhSursa foto: zumzi.com, cheilenereinfo.ro, oceanofgames.com, bzi.ro, olx.ro, mysport.gsp.ro, metropotam.ro, publicdomainpictures.net, spuneda.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here