8 filme adaptate după cărți care vor apărea 2018

0
280

Știm cu toții că cititul nu mai e de ceva vreme în trend și că ecranizările după cărți au devenit noua modă. Așadar, anul 2018 este unul bogat în această privință. Dacă în 2017 s-a ecranizat filmul „Absolut tot” care a avut un succes răsunător la public, 2018 vine cu și mai multe titluri de filme care vor să atragă publicul, cum ar fi:

  1. The Little Stranger, gen: horror

Dacă ești pasionat de universul filmelor de groază, filmul care este adaptarea romanului scris de Sarah Waters va fi pe placul tău. De ce? Pentru că povestea are loc într-o casă bântuită și începe cu un doctor care vizitează un pacient. Acest film își propune o urmărire succintă a evenimentelor cărții și speră să își „sperie” publicul.

2. The Darkest Minds, gen: Science-Fiction

În cazul în care ți-ai dorit să vezi cum arată o ecranizare setată în viitor cu adolescenți în roluri principale, iată un film potrivit pentru tine. Acțiunea acestui film are loc în viitor și arată cum guvernul încearcă să găsească și să suprime toate puterile speciale ale unui grup de tineri, inclusiv a tinerei Ruby, în vârstă de 16 ani. Sună interesant?

  1. Ready Player One, gen: Science-Fiction

Lumea reală și cea virtuală se împletesc în acest film futurist, în care Waze, un tânăr care încearcă să scape de povara lumii sale prin intermediul uneia virtuale în care poate evada și fi oricine. Intriga acestui film este marele jackpot la care Waze va încerca să ajungă și pentru care va trebui să își înfrunte temerile în jocul supraviețuirii.

  1. First Man, gen: documentar

Un film pentru visători și pentru curioși, pentru că uneori ei sunt aceeași. Dacă și tu te-ai întrebat cine e omul din spatele costumului de astronaut, cine e Neil Armstrong cu adevărat, s-ar putea să fi găsit filmul perfect pentru tine. Un documentar plin de adevăr și emoție, de suspans și de reprezentare a omului care a făcut primii pași pe lună. Acest film a fost conceput pentru a marca a 55-a aniversare a lui Apollo 11 pe lună.

  1. Mary, Queen of Scots, gen: documentar/ dramă istorică

Pentru că în era feminismului, fetele și femeile caută modele de femei puternice, iată un documentar care schițează portretul unei regine: Mary Stuart, regina Scoției. Pentru iubitori și pentru toți cunoscătorii de istorie care au pus-o pe Elizabeth Tudor pe un loc fruntaș când a venit vorba despre rolul de regină, ecranizarea aceasta va contrazice tot ce știați până acum, revelând și citând noi surse despre viața lui Mary.

  1. Fantasic Beasts: The Crimes of Grindelwald, gen: Fiction

Universul lui Harry Potter se pare că nu vrea să dispară, continuând acum cu o nouă poveste despre Newt, un predecesor al poveștii din Harry Potter. Ecranizarea va surprinde evenimente care sunt povestite pe scurt în seria originală și va avea parte de multă acțiune și personaje noi, interpretate de către actori celebri.

  1. The Girl in the Spider’s Web, gen: acțiune/ romance

Ce se poate întâmpla când un jurnalist curios vrea să audă secrete vitale despre Statele Unite ale Americii oferite de către un hacker? Nimic bun: se avântă împreună în lumea periculoasă și fără limite a spionajului online, a cyber criminalilor și se amestecă în problemele private ale guvernului dispus să ucidă pentru a-și proteja secretele.

8. To All The Boys I’ve Loved Before, gen: dramă/ romance

Coșmarul oricui este să iubească „în secret” pe cineva și ea/ el să afle și să facă ceva în privința asta, nu-i așa? Acest film este povestea Larei Jean, o adolescentă care a scris câte o scrisoare secretă fiecărui băiat pe care l-a iubit vreodată. Dar atunci când secretele ei ies la iveală, viața ei amoroasă ia o nouă întorsătură.

Eu sigur voi merge la câteva dintre ele. Știu că mai sunt și altele care vor apărea ca și ecranizări după cărți și unele care deja au fost încununate de succes. Cred că, în final, majoritatea filmelor făcute după cărți nu reprezintă cartea, ci doar o altă metodă perspectivă a poveștii. Voi ce filme mai așteptați anul acesta?

Sursă info: bookbub.com, popsugar.com

ursă foto: amazon, flickr, nemira, barns&nobles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.