8 decembrie – “Ziua porților deschise”, la Teatrul de Artă București, la împlinirea a cinci ani de la inaugurarea sălii de spectacole

0
207

 

“Ziua porților deschise”, la Teatrul de Artă București

Pe 8 decembrie 2017, se împlinesc cinci ani de când Teatrul de Artă București și-a deschis porțile, inaugurând, cu emoție și încredere, mica sală de spectacole din strada Sfântul Ștefan nr. 21. O zi plină de speranță și credință într-un vis înalt. Pe 8 decembrie 2017, Teatrul de Artă București deschide iarăși “porți”. De această dată, către intimitatea a tot ce au însemnat și înseamnă acești cinci ani și visul care merge mai departe.

Vineri, 8 decembrie 2017, între orele 17.00 – 22.00, actorul George Constantinescu, fondatorul și directorul Teatrului de Artă București, împreună cu mica sa echipă de profesioniști și cu invitați speciali – actori și regizori care au pus umărul, la propriu, la construcția teatrului – așteaptă publicul la o incursiune în culisele, depozitele, greutățile, bucuriile și împlinirile Teatrului de Artă București.

– Orele 17.00 – 18.00 întâlnire cu presa

– Orele 18.00 – 22.00making of Teatrul de Artă București – mic tur ghidat, în care publicul va cunoaște teatrul altfel decât îl știa, direct de la cei care l-au construit și pe care i-a aplaudat, nu o dată, la scenă deschisă.

“Se vor vizita cabina tehnică, podul-depozit, decorurile, culisele și cabina actorilor, va prinde cuvânt mica istorie a Teatrului de Artă București, neauzită până azi, o istorie aflată încă la început, dar intensă și frumoasă.” – George Constantinescu.

Accesul este liber, iar publicul este așteptat cu bucurie, pentru o seară a descoperirilor, a confesiunilor și a împărtășirii proiectelor de viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.