Tineretul Conservator București are onoarea să vă invite la EUROImpact 2015, un proiect de simulare academică, ce va simula Comisia pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European. 

Când: 28-30 MAI
Unde: Parlamentul României- Grupul Parlamentar al Partidului Conservator din Camera Deputaților
Tema: Situația relațiilor UE-Rusia
Participanți: 70 tineri eurodeputați

Prin acest proiect, Tineretul Conservator își propune să dezvolte viziunea tinerilor asupra sistemului politic european și să contribuie efectiv la dezvoltarea culturii civice, politice și europene a tinerei generații. În plus, prin simularea structurilor europene urmărind îndeaproape regulamentele și dezbaterile oficiale ale Parlamentului European, încercăm să familiarizăm tinerii din politică și societatea civilă cu ceea ce presupune funcția de europarlamentar și să creștem participarea tinerilor.

În 2015, EUROImpact va simula Comisia de Afaceri Externe a Parlamentului European și va dezbate un raport ce va viza situația relațiilor dintre Uniunea Europeană și Federația Rusă, o temă extrem de importantă pentru blocul comunitar și care se află deja în dezbaterea Parlamentului European.

Înscrierile sunt încă deschise și orice tânăr cu vârsta între 16 și 35 de ani se poate înscrie pentru a participa la această experiență interactivă:

https://docs.google.com/forms/d/1XuStt6SkLxnNk03c389PmbkiPZzv_kHnCP2uqqXIIuw/viewform

În deschiderea evenimentului se va organiza o sesiune de Q&A la care va participa MEP Maria Grapini, membru al Comisiei pentru Piața Internă și Protecția Consumatorilor și Vicepreședinte al Partidului Conservator și care va răspunde întrebărilor tinerilor participanți cu privire la: Misiunea europarlamentarilor români în Parlamentul European și importanța implicării tinerilor în proiecte de dezbatere publică europeană.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail:  euroimpact2015@gmail.com sau pe facebook: https://www.facebook.com/euroimpact2015

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here