Noua piesă a lui Adele: 70 de milioane de vizualizări în 3 zile

0
729

„Hello, it’s me”, sunt primele cuvinte care îți fac pielea de găină când le auzi, în noul hit al lui Adele. Da, chiar ea! S-a întors, după o perioadă de pauză destul de lungă în lumea muzicii și a dat lovitura cu noul hit ce adună toate vizualizările de pe Youtube. Oh, și ce piesă! Plină de sentiment, putere și suspin, aceasta ne învață pe toți cum să spunem: îmi pare rău.

Pe scurt, în melodie, Adele ne vorbește despre o fostă relație, care se pare că a și existat în viața acesteia. Partea tristă este că aceasta s-a terminat, însă i-a oferit artistei inspirația să compună o piesă în care se întâlnesc sentimente ce nu te pot lăsa indiferent. În plus, în ceea ce privește videoclipul, acesta o are în prim-plan pe Adele, alături de o prezență masculină ce joacă rolul iubitului, cel căruia îi este și adresat mesajul.

adele-hello-video-xavier-dolan-tristan-wilds

„Hello”, este primul hit din albumul cu numărul 25 , al lui Adele, și putem spune cu toții că a meritat așteptarea. Dar dacă zicala „Vorba lungă, sărăcia omului” este valabilă și în scris, zic mai bine să vă las să deveniți dependenți de un viitor hit și de binecunoscuta voce a lui Adele.

Sursă foto: vanityfair.com, virginradio.frr, theodysseyonline.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.