Așteptarea a luat sfârșit, iar cea de-a șaptea parte a seriei Furios și iute a inundat cinematografele. Recunosc că încă nu am reușit să văd filmul, spre rușinea mea, fiind și un fan înrăit al seriei, dar totuși am avut curiozitatea să îl caut pe net, să văd ce comentarii și note a primit. Ei bine, dintr-una într-alta, la o simplă scriere a numelui Furios și iute 7, am ajuns pe diverse pagini care nu au nici cea mai mică legătură cu filmul. Pe mine, multe lucruri mă amuză cumplit, dar sincer nici nu mă surprind. Am să vă las și pe voi să descoperiți mai jos la ce mă refer.

1. Dacă te hotărăști să vezi filmul de acasă, downloadându-l de pe net sau online și te gândești ce fel de gustare ar fi pe măsura lui, atunci tastează rapid fast and furious în bara de search și comandă-ți o pizza pe principiul: ,,Arde, frige, n-are gură ca să strige!”. La cât de rapidă se anunță a fi livrarea, în doi timpi și trei mișcări te vei trezi cu ea la ușă.

Pizza

2. Descarcă-ți sau cumpără-ți niște jocuri video. Ce e mai palpitant decât să simți toată adrenalina întrecerilor pe propria piele? Puteți încerca cele de la KioskeaSoftonicOceanofgames sau varianta pentru Android de la Google play.

Fast-and-Furious-game-for-PC

3. Așază-te comod în pat și citește niște fanficuri interesante. Descoperă noi intrigi și scene de acțiune cu actorii tăi preferați. Încearcă-le pe cele de pe Fanfiction.net sau de pe Wattpad.

FiveYrsGone

4. Află ce s-a întâmplat mai exact în controversatul scandal denumit Fast and furious, în care președintele Statelor Unite este acuzat că ar fi trimis arme direct în mâinile cartelurilor de droguri mexicane.

barack-obama-operation-fast-and-furious-executive-privilege-gun-salesman-of-the-year

5. Încearcă cele mai rapide și furioase programe de antrenament oferite de mamele din Boot Camp pentru pierderea în greutate și menținerea într-o formă de invidiat. Din moment ce se anunță a fi atât de eficiente pe cât prevede descrierea, cred că ar trebui să ne apucăm de treabă.

7922284_orig

6. Citește ultimele glume legate de moartea lui Paul Walker care au invadat internetul, de la Jokideo.com și Sickipedia.org.

10535252

7. Nu în ultimul rând, descoperă cele mai ciudate traduceri date de japonezi titlurilor primelor șase serii.

screen-shot-2013-12-07-at-9-10-55-am

Fast and the Furious  Wild Speed

2 Fast 2 Furious  Wild Speed X2

The Fast and the Furious: Tokyo Drift → Wild Speed X3: TOKYO DRIFT

Fast & Furious → Wild Speed MAX

Fast Five  Wild Speed MEGA MAX

Fast & Furious 6  Wild Speed EURO MISSION

Surse: Rocketnews24.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here