sâmbătă, mai 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship7 idei de farse pentru 1 aprilie

7 idei de farse pentru 1 aprilie

Dacă îți place în general să le faci farse prietenilor tăi, iată cele mai bune idei pentru un 1 aprilie mai condimentat. Enjoy!

 1. Dușul cu frișcă.
  Ai două opțiuni! După ce ai cumpărat un tub de frișcă, poți umple fie sticla de șampon, fie cea de gel de duș. Dacă vrei un efect de lungă durată, le poți umple pe amândouă! Ai mare grijă de unde ai luat șamponul și gelul de duș, tho. You don’t want your friends to get suspicious.
 2. Tortul exploziv.
  Nu te panica. N-ai nevoie de materiale explozive pentru farsa asta. Ingredientele tortului tău sunt simple. Un balon, o cutie goală (cereale or whatever you can find), bandă adezivă (or scotch) și o porție generoasă de frișcă sau o altă cremă. După ce tortul e gata, încurajează-ți prietenul/prietena să-l taie.
   
 3. Gogoși cu maioneză.
  Cumpără o cutie de gogoși apetisante fără umplutură și un borcan de maioneză. Adaugă umplutura și servește-le cu încredere prietenilor tăi.
 4. Cepe caramelizate.
  E greu să diferențiezi merele de cepele caramelizate. Pentru farsa asta ai nevoie de câteva mere, câteva cepe și puțin caramel lichid. Ai grijă cum le așezi, n-ai vrea să fii „victima” propriei tale farse.
 5. Doza care nu se deschide.
  Fă-i cinste prietenului/prietenei tale cu o doză pe care să n-o poată deschide. Învârte cheița de la doză pe partea cealaltă și privește-l chinuindu-se. Cineva atent va sesiza foarte repede, but it’s still funny.
 6. Păianjen/gândac fals.
  Statisticile mele spun că doar uneia dintr-un milion de persoane nu îi este frică de păienjeni. De aceea, farsa asta se numără printre cele mai bune. Ia un păianjen realist, nu văduva neagră sau o tarantulă de plastic, și așează-l pe gura unei căni sau pe hârtia igienică. Poți oricând să folosești și un gândac de plastic.
 7. Filmul de groază. 
  Nu face gluma asta persoanelor care nici măcar nu se uită la filme de groază. Vor leșina. Scoate la imprimantă un personaj dintr-un film de groază și poziționează-l cât mai bine. Cam ca în poza asta de jos.
  Sursă: https://brightside.me/
RELATED ARTICLES

Most Popular