Duminică 7 iunie 2015  la ora 11.30 și la ora 17.00

Prințesa și bobul de mazăre Printesa si bobul 3

Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.
Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pentru că el își dorește o prințesă adevărată. Cum se poate dovedi că o prințesă este prințesă adevărată?
Se întâmplă însă un șir întreg de coincidențe, care fac ca într-o seară, pe furtună, la poarta palatului să bată o frumoasă fată. Să fie ea oare cea aleasă? La ce probe este supusă? Vom vedea dacă împărăteasa va reuși să ridice blestemul ursitoarei asupra prințului.
Un spectacol care readuce în prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilăriei. Îi invităm pe copiii de toate vârstele să se bucure de el!

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă si Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Sâmbătă 13 iunie 2015  la ora 17.00 la

Charlie și Charlotte – Aventuri în lumea circului

Charlie si balerina2

Micul și magicul clown Charlie trebuie să o salveze pe grațioasa balerină Charlotte din mâinile vrăjitoarei, care îi fură grația. Cum va reuși să o învingă pe vrăjitoarea Rudolfa? Spectacolul este plin de umor, aventuri și îndrăgitul Charlie primește mereu ajutorul copiilor pentru a-și putea îndeplini misiunea.

Vă invităm alături de cei mici, într-o ambianță caldă și primitoare, la un spectacol care îmbină elementele de animație clasică (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor! Vă așteptăm cu drag la un spectacol la care vă veți amuza alături de cei mici!

Cu:  Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Duminică 14 iunie 2015  la ora 11.30 la

Ana și Elsa – Regatul de gheață

Afis Ana si Elsa

Ana și Elsa, două surori care se iubesc extrem de mult sunt nevoite să se confrunte cu puterile magice necontrolate ale Elsei, de a transforma totul în gheață. Oare cum se va sfârși povestea noastră? Omul de zăpadă, Olaf ne povestește cum s-au petrecut cu adevărat lucrurile în regatul Arendalle, unde s-au născut cele două prințese, separate de frică. Curajul este atuul Anei în fața puterii de gheață a surorii ei, și indiferent ce se întâmplă, dragostea familiei este cea mai importantă. O poveste înduioșătoare care stă sub semnul curajului, al veseliei vă este prezentată în acest spectacol.

Cu: Gabriela Marin, Ruxandra Bălașu și Mihai Căpățînă

Regia, scenografia si textul: Celina Nițu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Sâmbătă 20 iunie 2015  la ora 20.00 la

Valsul Hazardului

Poza Valsul Hazardului

Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată.
O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care- i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel putin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua . Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de  existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant.

Cu: Ruxandra Bălașu  și Mihai Căpățînă

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Duminică 21 iunie 2015  la ora 19.30 la

Secretul Atomic, de Lucia Verona

Secretul atomic 2

Ce se întâmplă în momentele în care se predă ștafeta puterii? Este ea în mâinile cui credem că este? Care este cel mai mare secret care se poate spune? Ce secrete ascunde un președinte în biroul său? Toate acestea sunt „dezvăluite” cu umor debordant într-un spectacol absolut inedit!
Acest spectacol este o premieraă nu doar în țară, ci și în întreaga lume, deoarece este primul spectacol de teatru cu un ventriloc, minunata Crina Zvoboda.

Cu: Crina Zvobodă și Ruxandra Bălașu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Calea Calarasi, nr. 94, sect. 3. Bucuresti

Tel: 0754.990.017, Email: acasa@teatrulcoquette.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here