[7-18 iulie] Școala de Vară de HR- gratuită

0
288

Te provocăm să te înscrii la cea mai tare experiență de HR pentru studenți/masteranzi: ia parte la două săptămâni de seminarii și traininguri interactive susținute de profesioniști de renume din domeniul resurselor umane.

Dacă te încadrezi în profilul de mai jos:

  • Student în an terminal sau masterand, îndrăzneț, energic și proactiv;
  • Un strop de experiență în domeniul resurselor umane, dobândită prin stagii de practică, voluntariat în asociații studențești și orice alte activități extra-curriculare;
  • Comunicativ și cu spirit de echipă;
  • Cunoștințe bune de limba engleză și operare PC;

Trimite-ne CV-ul tău și un Eseu care să răspundă la cerința „În contextul economic actual, care crezi că sunt principalele 3 inițiative/acțiuni care contribuie la menținerea angajamentului și loialității angajaților?” (maximum 1 pagină).

Până când?

Aplicatiile pot fi trimise până duminică, 7 iunie. Transmite eseul și CV-ul tău către Roxana Mareș, Project Manager, roxana.mares@hr-club.ro. Doar candidații selectați pentru etapa de interviu vor fi contactați până la data de 10 iunie.

Ce te costă? 

Nimic! Participarea la cursurile școlii de vară HR Club Next Generation este gratuită pentru cei 16 studenti selectați să ia parte la acest program.

Care sunt etapele selecției? 

  • Evaluarea CV-urilor și eseurilor transmise (cele două documente sunt obligatorii)
  • Intervievarea candidaților care au trecut de prima etapă de selecție

Când și unde va avea loc Școala de vară?

În perioada 7-18 iulie, de luni până vineri, zilnic între orele 9:00 – 18:00. Cursurile școlii de vară vor avea loc la sediul HR Club din București.

Citește mai multe detalii despre Școala de Vară pe

http://www.hr-club.ro/ro/pagini-scoala-de-vara-hr-club-next-generation-editia-ix

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.