World of Instagram – evenimentul a ajuns la a V-a editie. Cu cine ne vedem acolo?

0
75

Imagini, video-uri, story-uri… toate acestea au devenit o parte extrem de importanta din vietile noastre. Cautam cadre cat mai originale, set-up-uri cat mai creative, momentul potrivit si lumina optima. Toate acestea pentru a avea un feed cat mai interesant si prin urmare, demn de urmarit de ceilalti. Sunt insa si cateva secrete de care trebuie sa tinem cont in realizarea unei fotografii si chiar daca am citit despre ele, practica ne mai intinde capcane uneori.

Asadar, la a V-a editie World of Instagram, pe 27 iunie, de la 18:00, la Gradina Dorobanti,  ne-am propus sa luam notiunile teoretice si sa le punem in practica, asistati de fotografi profesionisti, cu ajutorul carora putem transforma o poza comuna intr-una excelenta. Cum? Prin mici tips & tricks oferite chiar in timpul sesiunii foto, de catre Mihnea Ratte. De altfel, asa vom incepe aceasta noua editie, incurajati si de lumina perfecta oferita de apusul soarelui.

Pe langa un feed frumos, exista multe discutii despre cum poti valorifica munca ta si daca intr-adevar acest lucru este posibil si da rezultate si pentru colaboratorii nostri. Pentru a diseca aceasta dilema, l-am invitat alaturi de noi pe Marian Ionescu, aka Mariciu. Marian este si om de agentie care implementeaza campanii cu cei pe care ii urmarim pe retelele sociale, dar si cel cu care se implementeaza astfel de campanii. Asadar, el ne va oferi insight-uri atat dpdv al agentiei, cat si in calitate de Influencer. Cum decurg lucrurile de o parte si de alta a baricadei.

Iar pentru ca puterea exemplului este de departe cea mai sigura dovada ca se poate, am invitat-o alaturi de noi pe Andreea Balaban. Cand, de ce sau cum a reusit sa adune o comunitate atat de frumoasa si cat de greu este sa ajungi aici, ce a sacrificat si ce eforturi a depus, ne va povesti pe 27 iunie.

Detalii despre program si inscrieri, sunt disponibile la https://worldofinstagram.energycorner.ro/ . Locurile sunt limitate!

Laura Pirlog, organizatoarea World of Instagram –

Daca inainte se spunea ca daca nu ai Facebook, nu existi, acum cred ca putem spune ca daca nu ai Instagram, nu existi. Migrarea spre Instagram este fenomenala, continutul uploadat pe aceasta retea este in continua crestere iar lucrurile se schimba cu mare viteza. La evenimentele World of Instagram discutam despre toate aceste schimbari, invatam si ne luam doza de inspiratie de la cei mai buni. Este o comunitate superba si vom continua sa contribuim la cresterea ei, asa cum si ea continua sa ne surprinda placut in fiecare zi, prin continutul creat J”.  

 

La aceasta editie sunt, din nou, alaturi de noi de branduri cu super conturi de Instagram si carora dorim sa le multumim: Lidl Romania,Disaronno, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Pure Shapes, Gradina Dorobanti.

Hashtag-uri recomandate pentru aceasta editie: worldofinstagram5, #worldofinstagram, #woievent #instaevent, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram

Evenimentul World of Instagram este organizat de agentia de publicitate Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina de inscriere la eveniment sau pe pagina de Facebook World of Instagram.

* World of Instagram este un eveniment educativ, in care sunt prezentate noutatile, sunt dezbatute teme actuale despre Instagram,  toate sub indrumarea unor specialisti reprezentativi pentru aceasta industrie. World of Instagram este locul care reuneste sub acelasi acoperis persoanele pasionate de Instagram si brandurile care sunt active pe Instagram. Cu fiecare editie contribuim la cresterea unei comunitati faine de instagrammeri, le provocam creativitatea si invatam impreuna.