Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” are plăcerea să vă invite duminică, 10 iunie, ora 19.00, la primul spectacol de balet de la renașterea instituției.

Balerinii Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vor dansa pe scena sălii mari a Palatului Național al Copiilor unele dintre cele mai cunoscute și frumoase momente de balet clasic, neoclasic, contemporan și dans de caracter.

Evenimentul, intitulat „Seară de balet“, este regizat și coordonat de Alin Gheorghiu, fost prim solist și maestru de balet al Operei Naționale București care din decembrie 2017 a preluat și funcția de coordonator balet al Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

„Balerinii Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vă propun o seară de balet a renașterii, a muncii, a diversității stilurilor de dans. Realizată împreună cu suflet, sacrificiu și dăruire este, poate, primul pas către un nou drum. Un drum al normalității creatore. Este o seară a pasiunii pentru dans renăscută! Dansul mai întâi de toate!”

Alin Gheorghiu (coordonator-balet , Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”)

Mai multe detalii legate de spectacolele Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” găsiți pe: www.opereta.ro

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.startickets.ro și în reţeaua de magazine Startickets.ro:
• B-dul Tineretului Nr. 8 – 10, Casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Bucureşti
• Calea Dorobanţi nr. 62, apt. 5

Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Radio România Cultural, societateamuzicală.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Universitatea București, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro, dc news.

Sponsori: Bucuria, ookee.ro.