shape your future aiesec

Shape your future!

Așa cum v-am obișnuit, AIESEC Cluj-Napoca au pregătit un alt eveniment cool pentru toți pasionații de experiențe unice și extrem de folositoare în dezvoltarea pe plan profesional.

Dacă ești curios din fire și dorești să descoperi parcursul unui start-up, sau poate vrei să-ți schimbi perspectiva despre lume printr-un stagiu de voluntariat internațional, atunci ia parte la evenimentul din Cluj-Napoca din data de 15 martie, ora 18:00, la URANIA Palace, Str. Horea, nr. 4

 

Ce înseamnă toate acestea? Pentru AIESEC înseamnă să oferim experiențe care îți pot schimba viața și care ajută la dezvoltarea leadership-ului în tineri prin programe de voluntariat și internship internațional.

Dacă ești curios și poate nu ai ce face vara asta, înscrie-te aici și fii prezent la eveniment.

Global Volunteer și Global Entrepreneur

 

Prin Global Volunteer poți pleca în proiecte de voluntariat unde vei lucra pe o perioadă de 6 săptămâni la dezvoltarea și rezolvarea problemelor din comunitatea din țara pe care ți-o alegi.

 

Global Entrepreneur este programul prin care poți pleca în proiecte de internship într-un start-up pe o perioadă 8-10 săptămâni și ai șansa de a îți îmbunătăți calitățile de marketing, business administration și de a cunoaște mediul în care lucrează oamenii de afaceri.

 

Așadar, dacă ești student sau ai până în 30 ani și îți dorești o schimbare, te așteptăm la eveniment, deoarece aici este locul tău!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here