marți, iunie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăConcert Bosquito pe 26 ianuarie la Hard Rock Cafe

Concert Bosquito pe 26 ianuarie la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 22:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești cu un sound unic, BOSQUITO!

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzica țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006, au avut loc o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011, trupa a concertat în SUA, iar membrii săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional. Tot în această perioadă au lansat și piesa „Întuneric în culori” alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România. Aici au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 26 ianuarie la Hard Rock Café să asculți piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Două mâini, Când îngerii pleacă, M-ai dat peste cap, Tu ești iubita mea și mult prea cunoscutul refren “dă-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete).
60 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

RELATED ARTICLES

Most Popular