Sfârșitul zilelor de cursuri, seminarii și alte minunății educaționale înseamnă începutul vacanței, noi experiențe de viață ce sunt la un pas distanță de tine și evident, o nouă lume virtuală la câteva app-uri distanță. Pentru cei cu „telefon deștept” (smartphone), app-urile sunt indispensabile, iar dacă pe deasupra mai sunt și gratuite, te poți bucura și mai mult de banii economisiți. Acesta nu este un top al celor mai bune app-uri, ci o compilație a 10 app-uri apreciate de milioane de utilizatori.

1

  1. Dropbox îți adună toate documentele de pe unde le-ai lăsat, pozele de pe laptop, computerul prietenei/lui și le poți accesa de oriunde, fie că ești pe faleză, la o terasă sau în tren. Totul e să le încarci pe dropbox și de acolo, interfața simplă, interactivă și un semnal bun te vor „purta” prin sutele de documente personale.

2

  1. Duolingo este un app ce te învață o nouă limbă, iar tu ajuți alți utilizatori prin propriile tale cuvinte și fraze învățate în limba respectivă. Limbile străine nu vor mai fi un impediment când călătorești peste mări și țări, întrucât măcar la nivel conversațional vei ști cum să dialoghezi. Un update recent face următoarele lecții disponibile offline, astfel încât să puteți continua învățarea, chiar și atunci când nu sunteți conectat la Internet.

3

  1. Flipboard adună content de pe Facebook, Tumblr, WordPress, Blogspot, revistele pe care le citești, blogurile tale favorite și le schimbă în propria ta revistă, cu un format simplu de accesat pe tabletă sau iPhone. Și așa poți fi la curent chiar și când ești pe plajă cu noile articole IQool 🙂

4

  1. OoVoo facilitează comunicarea indifferent că ai iOS, OS X, Android sau Windows. Seamănă izbitor de mult cu Skype, dar OoVoo este un app mic ce nu se sfiește să întreacă chiar și alte app-uri ce sunt declarate the best. Dacă îi veți da o șansă, veți descoperi că și conversațiile peste ocean ar fi mai reale, distanța fiind doar un mic impediment în calea intimitățiii dintre voi doi, trei, patru…

5

  1. App-ul Remember the Milk este special conceput pentru toți uitucii planetei sau pentru cei care au și așa multe pe cap încât să-și aducă aminte tot ce au de cumpărat ar fi chiar un chin. Mai mult decât un memento, îți organizează taskurile,fiind mai bun decât pisălogeala mamei, prietenilor sau șefului.

6

  1. It’s been seven hours and fifteen days/Since you took your love away, aud versurile, cunosc linia melodică, dar oare cine o cântă? Hocus, pocus, shazam! Telefonul meu deja știe că e vorba de piesa Nothing Compares 2U de Sinead O’Connor și la un touch distanță mi-a satisfăcut curiozitatea, mai rămâne doar să văd dacă recunoaște și beat-urile de karaoke. De testat, nu glumă!

 

Sursa imaginilor: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2366279,00.asp

Text: Florina Voiteanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here