Șuie Paparude a lansat “Omul de gheață”

0
39

Trupa Șuie Paparude, una dintre cele mai iubite și apreciate formații din România, a lansat OMUL DE GHEAȚĂ – un single ce anunțănoul album.noul album

Videoclipul “Omul de gheață” a fost realizat de către Andi Singer: “Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzica incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către arta și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi si să colaborăm. Într-un fel cred ca a fost un fel de datorie, în mod sigur a fost o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească.”

Despre “Omul de gheață” Michi (Mihai Câmpineanu), liderul trupei, spune că piesa a fost inițial instrumentală și a fost terminată și salvată în octombrie 2013. În 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile: “Omul de gheață e o piesă optimistă, care privește înainte. Deși este învăluită și ambalată într-un ambalaj puțin “țepos”, are un mesaj optimist.”

Omul de gheață, noul videoclip Șuie Paparude, se poate urmări pe canalul de youtube al trupei.

Evenimentul de lansare a avut loc în cadrul concertului tradițional de sfârșit de an pe care ȘUIE PAPARUDE îl susține de 8 ani la rând pe 30 decembrie în Control Club.


Omul de gheață

Muzică: Mihai Câmpineanu (Michi)

Versuri: Alexe Marius Andrei (BeanMC)

Cu: Răzvan Corneci

Regizat de: Andi Singer

DOP: Dragoș Sabadac

Producție: Elena Maria Popescu

Mulțumim: http://bleumarinsailing.ro; www.setsail.ro; www.vrtw.life, Andrei Janca, Adi Bulboacă, Irina Bedreaga, Alexandru Chiru și Nicu Cristi.

Pagină oficială Facebook: www.facebook.com/suiepaparude.ro

Site oficial: www.suiepaparude.ro

Youtube: www.youtube.com/SuiePaparudeOfficial

O planetă de gheață poate e ceva frumos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.