The Purple Dandies cântă alături de Macanache & The Putreds la Quantic

0
138

Vineri, 19 ianuarie 2018, Macanache si THE PUTREDS, lansează primul lor album în Club Quantic din București în cadrul unui concert live.

Pe lângă The Kryptonite Sparks, în deschiderea show-ului va urca pe scenă una dintre cele mai fresh trupe din underground-ul românesc, The Purple Dandies. Invitați speciali: D.J. Wicked și Dilimanjaro ISCM!

Cei trei membri se descriu astfel: „Povestea noastră este simplă: 3 oameni, o pasiune comună, și o dorință de a propovădui cuvântul sfânt al muzicii create fără nicio barieră. Noi suntem The Purple Dandies. Noi suntem prezentul dar și viitorul. Yin-ul dar si Yang-ul. Suntem un focar de muzică contagioasă și curajoasă. Suntem cei care te invita la un dialog muzical cu aer escapist.

The Purple Dandies este una dintre puținele trupe românești care îmbină funk-ul, un stil considerat aproape mort, cu alternative-ul si cu rock-ul. De asemenea, câteodată se regăsesc și influențe ska-punk, blues si jazz. The Purple Dandies au participat la mai multe concursuri si festivaluri, printre care și Festivalul International Imagine, unde s-au clasat pe locul 1, concertând în luna iunie a anului 2015, la sala Botanique din Bruxelles. Anul trecut au cântat la UNTOLD Festival din Cluj.

De-a lungul carierei, trupa a împărțit scena cu trupe românești de calibru: Vama, Alternosfera, Zdob si Zdub, Byron, Les Elephants Bizarres, Bere Gratis, Firma, Paraziții si Suie Paparude.

Alături de ei, în deschidere vor cânta și cei de la The Kryptonite Sparks, o formație cu influențe variate, de la indie la hard rock, de la Arcitc Monkeys la Black Sabbath.

Cu un prim EP lansat în 2013 și cu un turneu alături de Vita de Vie in 2014, The Kryptonite Sparks au primit pe buna dreptate premiul „Metalhead Best Alternative Newcommer’. Urmează un turneu național cu Pinholes si apariții la Electric Castle și Fish-Eye Fest.

În 2016, după ce semnează cu UNiversal Music Romania lansează albumul ‘Doi // A doua unda de bruiaj’.

În februarie urmează un nou single, iar în toamna acestui an ne vom putea bucura de înca un material TKS.

Așadar, Macanache & The Putreds ne pregătesc un show pe cinste!

THE PUTREDS înseamnă:                                                 

Macanache – Solist

Radu Burcea – Chitară și Voce

Silviu „Diego” Ruta – Chitara Bass

Silviu „Papai” Dobrescu – Clapă si Voce

Cătălin Gorgon-Grigorescu – Trompetă

Albumul intitulat „Nam timp” este rezultatul unei fuziuni de stiluri muzicale, printre care: funk, rock, rap, jazz, raggae, blues si câteva elemente specific, care se puteau naște doar în această formulă.

Biletele costă 35 de lei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

La intrare, biletele vor costa 40 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.