duminică, februarie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăGala Studenților Români din Străinătate 2018

Gala Studenților Români din Străinătate 2018

Liga Studenților Români din Străinătate vă invită să participați la cea de-a 8 a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate, un eveniment sub semnul excelenței în educație și performanței academice. Evenimentul va avea loc joi, 4 ianuarie 2018, începând cu ora 18:00, în București.

Cu acest prilej, personalități de marcă ale societății românești, diplomați, reprezentanți ai societății civile, oameni de presă și profesioniști din mediul public și privat vor sta alături de studenți și absolvenți români cu rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate. Gala LSRS 2018 va găzdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate pentru anul academic 2016-2017. Tinerii premianți sunt adevărate modele de reușită și exemple de urmat pentru generația actuală, motiv pentru care performanțele lor trebuie să fie puse în evidență și valorificate pentru o dezvoltare sustenabilă a societății românești.

Cea de-a 9a ediție a Galei LSRS va fi și un important prilej aniversar, marcând 9 ani de existență a Ligii Studenților Români din Străinătate. 9 ani sub semnul voluntariatului, 9 ani de proiecte și realizări cu și pentru studenții români din afara granițelor.

Nu ratați Gala Studenților Români din Străinătate, pe 4 ianuarie 2018, în București!

Mirela Frățilă
Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

Most Popular