marți, aprilie 16, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleCe și-ar dori să primească cadou un makeup addict de sărbători

Ce și-ar dori să primească cadou un makeup addict de sărbători

Aproape toți avem aceea prietenă super pasionată de makeup, care urmărește zeci de conturi de beauty pe Instagram și care e la curent cu orice  produs nou lansat pe piață.  Cel mai mare dezavantaj al acestui hobby e reprezentat, din păcate,  de costurile mari ale produselor. Dacă ai în viața ta un „makeup addict” și vrei să-i faci sărbătorile mai fericite și s-o scutești de niște cheltuieli, ai mai jos câteva sugestii de cadouri care sigur o să-i placă.

1.O paletă de farduri

Nu contează că are deja zeci de farduri pe care poate nici nu le folosește, o paleta nouă reprezintă mereu un motiv de bucurie. În culori neutre, sau excentrice, cu farduri mate sau sidefate, cu un preț mai mare sau mai mic, cu un așa produs nu ai cum să dai greș. Dacă ești necunoscător în ale machiajului am să-ți ofer și câteva variante de palete:

  • Pentru un buget mai redus, recomand paletele de la Sleek, care vin într-o gamă largă de culori, texturi și consistențe. De asemenea, raportul calitate-preț este foarte bun. 
  • Dacă ai un buget mai mare și vrei să îi arăți to your BFF că merită tot ce e mai bun, recomand paletele de la Urban Decay, gama Naked. Urban Decay este un brand de lux, cu produse de o calitate deja cunoscută printre fetele care au dezvoltat o pasiune pentru makeup. Aceste produse au o pigmentare și rezistență care ar încânta pe oricine.
    2. Un set de pensule

Orice pasionată de makeup cunoaște „oroarea” curățatului pensulelor. Chiar când îți e lumea mai dragă și vrei să te machiezi cu o pensula anume, constați că ai uitat să o speli și că nu ai cum să o folosești. Frustrant, nu?

Dacă vrei să îi oferi unei domnișoare/doamne  un cadou pe care chiar o să-l folosească, cumpără-i un set de pensule. Variante sunt cu zecile, pentru toate buzunarele.

Da o raită prin Sephora, Douglas sau alte magazine care comercializează produse de machiaj, sau și mai simpu google it! Există o grămadă de magazine online care vând pensule de makeup la o super calitate.

3. Un makeup bag

Un alt moment mai puțin frumos din viața unei fete căreia îi place să se machieze este plecarea într-o călătorie. Multe produse, puțin spațiu. Pentru a evita dezorganizarea și eventualele pete de ruj din geanta prietenei tale, fă-i cadou un makeup bag sau un portfard. Așa își va aminti de tine de fiecare dată când va pleca undeva și va avea nevoie de depozitare pentru produsele sale.

4. Un ruj mat

Rujurile mate sunt noul trend în machiaj și orice iubitoare de makeup trebuie să aibă măcar unul în colecția sa. Pe lângă rezistența îndelungată pe care o au, rujurile mate sunt și foarte pigmentate și de aceea sunt favoritele pasionatelor de makeup. Plus că-ți dau un aer așa chic. Variante, iar, vei avea din belșug. Mai accesibile, mai scumpe, nu contează. A new lipstick  always feels like a blessing.

5. Un fard de obraz iluminant (highlighter)

Un  alt produs relativ nou care se bucură de o mare popularitate în rândul pasionatelor de makeup este highlighter-ul. El oferă acel „final touch”, acel „je ne sais quoi” și celui mai banal look. Acel glow e cheia către fericirea celor care iubesc produsele de makeup. Glumesc, bineînțeles.  Cu un astfel de produs, însă, nu ai cum să greșești. Din nou, cu riscul de a mă repeta, variante sunt multe.

6. Colecțiile speciale de Crăciun

Aproape orice brand scoate pe piață produse noi, care sunt disponibile doar în perioada sărbătorilor de iarnă. Dacă vrei s-o surprinzi și să-i oferi un cadou mai special, pe care nu îl are toată lumea, da o tură prin magazinele de specialitate. Sigur vei găsi ceva drăguț și festiv.

7. Orice produs pe care  îl folosește des

Poate fi un fond de ten preferat, sau un rimel pe care îl folosește zi de zi, dacă știi ce preferințe are, go for it. Chiar dacă  nu pare a fi un cadou prea surprinzător, vă asigur că va fi mai mult decât fericită când îl va vedea și va realiza că luna asta nu trebuie să-și mai cumpere ce-i trebuie.

9. Un gift card

Dacă totuși nu vreți să va aventurați și va e teamă că persoanei nu îi va plăcea sau că nu va folosi cadoul pe care l-ați ales, oferiți-i un gift card. Mergeți în Kendra, în Douglas, în Sephora și cumpărați un gift card. Împachetați-l drăguț și gata. Așa, oferiți persoanei dragi oportunitatea de a-și alege din magazin orice îi poftește inima. Punct ochit, punct lovit.

Denisa Georgiana
Denisa Georgiana
Încă de când eram copil, am iubit arta de a scrie. Mă simțeam întotdeauna eu însămi atunci când făceam compuneri, atunci când scriam povești . Sunt pasionată de psihologie, de fotbal și de publicitate. Îmi plac oamenii simpli, cu lecții de viață valoroase din care pot învăța. Ador să-i ascult pe cei din jurul meu și să le interpretez poveștile în articolele mele. Prin decizia de a mă alătura redacției Iqool, am făcut primul pas spre a-mi urma visul, acela de a scrie cu pasiune pentru o revistă. Citatul meu preferat este: " Sometimes good things fall apart so better things can fall together " (Marilyn Monroe)
RELATED ARTICLES

Most Popular