marți, martie 19, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăMoș Crăciun vine la EXCELSIOR

Moș Crăciun vine la EXCELSIOR

Primăria Capitalei, prin Teatrul EXCELSIOR, organizează în perioadele 8-13 și 17-20 decembrie a.c., în Parcul „Orășelul Copiilor” – Brâncoveanu, evenimentul Moș Crăciun vine la EXCELSIORFestival de datini și obiceiuri, aflat la cea de-a treia ediție.

În fiecare seară, în intervalul orar 18:00-21:00, bucureștenii sunt invitați să descopere fascinanta lume a spectacolului și să devină parte din atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă. Printre evenimentele cu care organizatorii își vor întâmpina oaspeții se numără spectacole de teatru, concerte de colinde, recitaluri susținute de artiști consacrați, alături de ateliere de creativitate coordonate de actori și concursuri interactive răsplătite cu daruri. Direct de la Polul Nord, Moș Crăciun va sosi la polul sud al Bucureștiului, în Orășelul Copiilor, pentru a se li alătura actorilor Teatrului EXCELSIOR și celorlalți artiști invitați.

După primele două ediții, care s-au desfășurat în Parcul Bazilescu din Capitală bucurându-se de un mare succes în rândul copiilor și al părinților, cea de-a treia ediție a programului Moș Crăciun vine la EXCELSIOR și în Parcul Orășelul Copiilor va aduce în fața publicului bucureștean tradiții uitate sau puțin cunoscute, datini și obiceiuri specifice diverselor regiuni etno-folclorice ale țării noastre – totul pentru a-i aduce pe cei mici și pe cei mai cât mai aproape de magia sărbătorilor autentic românești.

Păstrarea și perpetuarea tradițiilor și a valorilor străbune este vitală pentru noile generații, de aceea Festivalul de datini și obiceiuri reprezintă una dintre rarele ocazii de întâlnire cu spiritul autentic al sărbătorilor de iarnă în mediul urban.

Vor fi zece seri pline de bucurie, entuziasm, zâmbete, teatru, muzică, dans și povești pentru toate vârstele, iar Orășelul Copiilor va deveni tărâmul magic al sărbătorilor de iarnă, dar și locul de întâlnire cu originile noastre autentice.

Programul evenimentelor din perioadele 8 – 13, respectiv 17-20 decembrie 2017 este disponibil pe website-ul Teatrului EXCELSIOR, http://www.teatrul-excelsior.ro/ și pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti.

Moș Crăciun vine la EXCELSIORFestival de datini și obiceiuri face parte din programul EXCELSIOR vine în sprijinul familiei, ce cuprinde o serie de evenimente în aer liber dedicate copiilor și tinerilor, fiind conceput ca o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber pe parcursul vacanței de iarnă, dar și ca un spațiu deschis, de familiarizare a acestora cu fascinanta lume a artelor spectacolului. Programul a debutat in luna decembrie a anului 2015, iar anul acesta se desfășoară pentru prima dată în Parcul Orășelul Copiilor.

RELATED ARTICLES

Most Popular