Asociația Municipală de Atletism a fost înființată și condusă timp de peste 20 de ani de același om, care acum are 84 de ani. Adunarea generală pentru alegeri va avea loc marți, 31 octombrie 2017, în sala de atletism “Lia Manoliu”.

Candidatul la președinția Asociației Municipale de Atletism din București care dă speranțe relansării atletismului din capitală este Paul-Tiberius Coman.

La 23 de ani a organizat 3 ediții ale unui cros cu peste 1.000 de participanți în fiecare an și în prezent ocupă funcția de Director General al unei agenții specializate în marketing online și consultanță de business.

Student masterand al ASE, Paul și-a coordonat peste 100 de colegi, mai mici, in diferite stagii de practică și activități de voluntariat.

El este manager de proiect pentru cea mai mare academie de marketing și management sportiv din Europa de Est, Sports Business Academy, ambasadorul oficial în România al Leaders in Sport. În cadrul academiei a îndrumat iubitori ai sportului în lucrări de marketing și management ai sportivilor și evenimentelor sportive, management financiar al entităților sportive și sponsorship.

Alți candidați au mai multă experiență în atletism chiar și de peste 40 de ani. Totuși, Paul consideră că experiența lui de 7 ani în atletism nu este de neglijat.

Pe blogul propriu Paul se descrie astfel:  „Într-o ușoară contradicție, eu sunt proaspăt licențiat în profesia de antrenor de atletism și antrenez sportivi ocazional. În timpul liber sunt preparator fizic al unei echipe de fotbal. Din punct de vedere al performantei sportive, m-am oprit la a deveni campion național de maraton, la echipe, tineret  pentru că am ales școala, apoi voluntariarul, apoi munca. Totuși, am arbitrat sute de competiții sportive trecând prin toate nivelurile: arbitru secundar, arbitru senior, secretar de concurs, cronometraj electronic și operator tehnic field terminal. Mai mult de atât, am participat la organizarea Cupei Europei de Aruncări Lungi și am experiență cu transmiterea live pe TV a unei competiții datorită colaborării directe cu TVR pentru câteva campionate balcanice și naționale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here