Campania interactivă de prezentare a tinerilor concurenţi ai Galei Tânărului Actor HOP 2017

0
34

Astăzi, 16 august, se lansează campania interactivă de prezentare a tinerilor concurenţi ai Galei Tânărului Actor HOP din acest an.

http://galahop.ro/concurentii-de-la-gala-hop-2017-incep-sa-se-prezinte/

Zilnic, până în data de 2 septembrie puteți să-i cunoaşteţi, urmărindu-le clipurile de prezentare, fişa profesională şi galeria foto realizată de Adi Bulboacă pe www.galahop.ro, dar şi pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

Cei 12 concurenţi de la secţiunea individual, precum şi cele două grupuri care vor intra în concurs se prezintă publicului lor, pe care încearcă să-l atragă şi să-l fidelizeze pentru concursul propriu-zis, care va avea loc la Costineşti, Complexul Vox Maris, în perioada 4 – 7 septembrie.

Atunci vor avea de trecut HOP-ul probelor de concurs.

Atunci vor avea de trecut HOP-ul întâlnirii cu juriul care decide câştigătorii, dar şi cu publicul prezent la Costineşti – artişti, directori de teatru, de festivaluri, directori de casting, critici şi cronicari teatrali.

Atunci îi veţi putea urmări live pe tinerii artişti, întregul concurs fiind transmis în direct – livestreaming – pe www.galahop.ro, pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) şi preluat pe www.radioromaniacultural.ro, www.facebook.com/radio.guerrilla, www.roevents.ro, www.mystage.ro

Dacă vă conving momentele lor artistice, îi puteţi vota şi astfel veți decide câştigătorii pentru Premiul publicului.

Şi tot atunci, cu toţii, vom fi faţă-n faţă cu SINGURĂTATEA – Suportabila singurătate a fiinţei la A.P.Cehov, tema ediţiei de concurs din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.