Aglomerație și haos în a doua zi de la redeschiderea stației de metrou Pipera după schimbarea turnicheților de la metrou

0
192

Vă întrebați de ce atâta aglomerație și haos în a doua zi de la redeschiderea stației de metrou Pipera? De câteva luni, Bucureștiul „suferă” modificări privind schimbarea vechilor turnicheți de la metrou. Stațiile de metrou se închid rând pe rând pentru un interval de trei zile pentru ca lucrările de amenajare a noilor aparate să se poată desfășura corespunzător.

Știm cu toții că noii turnicheți nu au prins atât de bine, ba chiar au dezamăgit total așteptările bucureștenilor. Mai multe detalii aici.

Aglomerație și haos în a doua zi de la redeschiderea stației de metrou Pipera

Ei bine, care este principalul motiv pentru care aceștia deranjează? Introducerea cartelelor se face invers față de cum este normal… Acest lucru a creat o adevărată nebuneală și cozi interminabile până acum.

Aglomerație și haos în a doua zi de la redeschiderea stației de metrou Pipera după schimbarea turnicheților de la metrou

Aglomerație și haos în a doua zi de la redeschiderea stației de metrou Pipera

 

Stația de metrou Pipera a fost închisă două zile în intervalul 15-16 iulie pentru modernizarea căilor de acces. În a doua zi de la deschidere s-au format cozi interminabile în intervalul orar 17:30-19.00, deoarece persoanele nu reușeau să treacă de poarta de acces. Metrorex a fost nevoit să-și trimită angajații să-le explice persoanelor că… guess what? totul funcționează invers. 

Cozile care se întindeau până pe trotuar au creat o aglomerație de nedescris, călătorii fiind nevoiți să aștepte minute bune până ce au ajuns pe peron. Se pare că acest lucru nu a fost cauzat doar de introducerea invers a cartelelor, de asemenea se observă că noile aparate funcționează mai lent, deschizându-se mai greu în comparație cu cele vechi.

Care sunt următoarele stații care se vor închide pentru modernizarea căilor de access?

Ei bine, probabil că vor mai exista astfel de situații deoarece în următoarea perioadă sunt programate și alte stații de metrou pentru schimbarea turnicheților. Astfel, următoarele stații vor fi închise,  după cum urmează:

  •  Constantin Brancoveanu 22 – 25 iulie
  • Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august
  • Tineretului si Aparatorii Patriei 2 – 5 septembrie
  • Dimitrie Leonida si Costin Georgian 9 – 12 septembrie
  • Pantelimon si Berceni 16 – 19 septembrie.

sursă info: mobile.hotnews.ro , sursă foto: mediafax.ro, quickmeme.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.