5000 de spectatori au participat la evenimentul Filme în aer liber la Constanța

0
54
Filme în aer liber la Constanța afiș

Un nou sezon al evenimentului Filme în aer liber la Constanța a avut loc în Parcul Tăbăcăriei, în perioada 4-16 august. Filme în aer liber la Constanța a adus pe marele ecran o selecție specială ce a cuprins unele dintre cele mai bune filme cu magie și muzică și filme pentru copii și familie din toate timpurile.

Pe lângă programul de cinema, spectatorii au avut ocazia să participe și la alte activități, precum ateliere de jonglerie și spectacole de percuție și magie, led dance și performance-uri inedite . Evenimentul a atras un număr de 5.000 de spectatori, în condiții sigure, conform normelor de distanțare socială. 

Filmele în aer liber care au făcut parte din programul de anul acesta au fost MAREA HOINĂREALĂ (r. Joel Coen), WALK THE LINE – POVESTEA LUI JOHNNY CASH (r. James Mangold), LA VIE EN ROSE – povestea vieții lui Edith Piaf (r. Olivier Dahan), îndrăgitul musical GREASE (r. Randal Kleiser), MOULIN ROUGE (r. Baz Luhrmann), ARIZONA DREAM (r.  Emir Kusturica), THE DARK KNIGHT (r. Christopher Nolan), CHOCOLAT (r. Lasse Hallström), STARDUST (r. Matthew Vaughn), AMÉLIE (r. Jean-Pierre Jeunet) și două pelicule pentru întreaga familie – MARY POPPINS, (r. Robert Stevenson) și animația irlandeză BRENDAN ȘI SECRETUL DIN KELLS (r. Tomm Moore).

Magicianul Teo de la Teo Magic Show a declarat, în urma experienței celor două spectacole: “Pentru mine a fost o bucurie sa am această colaborare cu o echipă excepțională, care pune foarte mult suflet în organizarea unui eveniment și tocmai de aceea ele capătă o nuanță artistică de talie națională. Publicul a fost unul cu o energie extraordinară, lucru care pentru un artist este esențial. Evenimentul a fost un succes total. De-abia aștept colaborările viitoare, pentru ca există o chimie între dedicarea mea într-un spectacol și sufletul pe care toată echipa organizatoare îl investește.”