duminică, februarie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship500 de tineri și o noapte albă la...teatru

500 de tineri și o noapte albă la…teatru

Pe 27 martie, 500 de tineri își vor petrece noaptea la…teatru. Între orele 22:00 și 5:00, la Casa de Cultură a Studenților din București, va avea loc a doua ediție Noaptea Albă a Teatrului Studențesc.

Timp de șapte ore, iubitorii de teatru sunt invitați să urmărească spectacole precum „Cine sapă groapa?”, din cadrul proiectului ”300 de zile de teatru” și spectacole invitate ca „Sylvia”, „Jucătorii de cărți” și multe altele. În plus, participanții vor putea asista și la lansarea cărții ”Piața teatrului” de Ana-Maria Nistor.

Conceptul de Noapte Albă a Teatrului Studențesc îi aparține lui Victor Țăpeanu, student la UNATC, inițiatorul „300 de zile de teatru”, care a pus în practică această idee inițial la festivalul de cultură UniFEST.

”Pentru că proiectul pilot se bucură de un succes imens, unde un total de aproape 800 de tineri au mers la cele două spectacole din 20 stabilite, ne-am gândit să organizăm ediția a doua a Nopții Albe a Teatrului Studențesc. Vrem să facem și din acest eveniment unul de succes, de aceea ne așteptăm ca numărul participaților să fie mai mare decât la prima ediție. Și acest proiect va intra sub umbrela laboratorului Cuibul Artiștilor, alături de multe altele pe care dorim să le punem în aplicare”, a spus Florentina Crușitu, PR-ul Cuibului Artiștilor.

Accesul la Noaptea Albă a Teatrului Studențesc se face gratuit, dar pe bază de rezervare prin mesaj privat pe pagina de Facebook Cuibul Artiștilor.

Cuibul Artiștilor a luat naștere în același timp cu proiectul care are ca motto ”Închide televizorul și hai la teatru”, fiind un laborator care dezvoltă concepte de teatru cât mai accesibile tinerilor.

Alina Păduraru
Alina Păduraru
Conștientă de forța din spatele cuvintelor. În căutarea echilibrului și a poveștilor din spatele oamenilor. Bucurie sau cărți bune, filme cu substrat, muzee și parfum de iasomie. Restul e teatru.
RELATED ARTICLES

Most Popular