5 to go

De la 1 iulie 5 to go implementează utilizarea paielor comestibile pentru băuturile reci. Disponibile în 5 variante, cu aromă de: ciocolată,  căpșuni, lime si  măr, acestea ne vor oferi o experiență plăcută și eco-friendly.

Fiind pe bază de zahăr, paiele încep să se dizolve în băutură după o oră și nu schimbă cu nimic proprietățile băuturilor reci.

Tot de la 1 iulie, pentru băuturile calde se va începe utilizarea paielor biodegradabile și compostabile.

Tranziția de la utilizarea paielor din plastic la cele eco-friendly  se va face treptat. Se preconizează ca până la începutul lunii august să existe în locații doar noile paie, cele comestibile și cele biodegradabile și compostabile.

Primii pași spre un business 100% sustenabil

Încă de la începutul activității franciza 5 to go s-a evidențiat ca fiind un brand îndrăzneț, inovator și accesibil. Prin adoptarea unor astfel de practici confirmă că nu sunt de ajutor doar clienților, ci și întregii comunități.

5 to goÎn felul acesta, lanțul 5 to go ajunge cu un pas mai aproape de obiectivul propus, acela de deveni un business 100% sustenabil până în 2025.

Pe parcursul anului 2019 în întreaga rețea de cafenele s-a înregistrat consumarea a 1.000.000 de paie de plastic. Decizia de a le înlocui aduce astfel o contribuție semnificativă la protejarea mediul înconjurător.

„De la lansarea sa, 5 to go a marcat multe premiere pentru piața din România. Întotdeauna, planul nostru de dezvoltare a vizat construirea unui model de business stabil și sustenabil, fără a neglija inovația și dorința de a ne surprinde clienții cu produse, oferte sau campanii.” Radu Savopol, co-fondator 5 to go

Pentru cei care doresc să utilizeze acest tip de paie și cu alte ocazii le vor putea achiziționa din toate cafenelele 5 to go, un pachet cu 7 paie la prețul de 5 lei.

Sursa info:

https://start-up.ro/franciza-5-to-go-de-la-1-000-000-de-paie-de-plastic-la-paiele-comestibile/?fbclid=IwAR1YE0x_g4tETN1BnhUzl_9j4ZcQ7mxVMj-qooc9p-Ez6ld9fY8FXmtBIpE

https://www.revistabiz.ro/premiera-in-romania-un-lant-de-cafenele-introduce-paiele-comestibile/

Sursa foto: https://start-up.ro/ & 5 to go