5 tipuri de oameni pe care îi întâlneşti în agenţiile de pariuri

0
1042

5 tipuri de oameni pe care îi întâlneşti în agenţiile de pariuri. Joc la pariuri încă de la vârsta la care nu aveam legal dreptul de a o face. Dacă stau să calculez în toţi aceşti ani câţi bani am pierdut, cred că m-aş îngrozi. Nu pariez sume mari aşa că nu simt atunci când pierd. În timp, ei se adună. Nu am câştigat niciodată sume foarte mari. Sincer, nici nu prea am câştigat, dar mă gândesc că odată o să dau şi eu lovitura. Nu despre mine şi despre ce am făcut eu este vorba aici.

De-a lungul timpului, în anii în care am intrat în atâtea agenţii de pariuri sportive, am observat că există câteva tipologii de oameni în fiecare dintre acestea. Nu contează oraşul, cartierul sau agenţia. Ei sunt acolo. Ce să fac şi eu? Dacă nu câştig, măcar stau şi analizez oamenii. Aşa ca am făcut o listă cu oamenii pe care îi vei întâlni în fiecare agenţie de pariuri.

60268012

1. Tipul cu minim 20 de bilete

Este genul de parior care enervează cel mai mult. Vii cu un singur bilet şi în faţa ta se pune omul. Zici că o să termini repede. După un sfert de oră vei fi tot acolo, iar în spatele tău încă vreo 5 – 6 persoane, vizibil iritate. Tipul nu pariază sume mari. Cred că are el plăcerea de a pleca din agenţie cu un teanc de bilete.

2. Nervosul

Tipul ăsta de parior joacă mai mult la păcănele şi mai puţin la evenimentele sportive. Joacă de obicei sume mari, iar dacă „şeptarii” nu vin, atunci începe să înjure şi să lovească în aparat. Suferă de „mania persecuţiei”. I se pare că numai lui i se întâmplă aşa ceva sau că aparatul are ceva cu el.

sumudica-87853500_73359000

3. Nehotărâtul

Are mai multe bilete, iar când casiera îi pune biletul, se răzgândeşte. Ba nu mai vrea un anumit meci, ba vrea să mai pună unul. Este foarte asemănător cu „tipul cu minim 20 de bilete” pentru că nici el nu joacă sume mari şi se face coadă în spatele lui.

4. Femeia care joacă la Loto Polonia

Este un tip de parior relativ nou apărut în agenţii. Odată cu apariţia loteriilor din alte ţări în ofertă, au început să apară şi femeile. Loto Polonia este cea mai cunoscută loterie pe care am auzit-o prin agenţii. Evident, nu joacă doar femei. La fel, aceasta joacă mai multe bilete pe sume mici. Nu o deranjează fumul de ţigară, înjurăturile sau privirile celorlalţi bărbaţi. Ea are un scop. De multe ori, ea se integrează perfect în comunitate.

5. Omul străzii

Fiecare cartier are câte un astfel de om al străzii foarte cunoscut. El nu joacă la pariuri pentru că nu are bani însă este o prezenţă constantă în agenţii. Este luat la mişto de „băieţaşii pariori”. Este tolerat de casieri pentru că animă atmosfera.

Aş fi mai putut adăuga şi „Tipul care nu ştie să parieze şi care cere ajutorul” însă acest tip a dispărut de mult. Toată lumea ştie să parieze în ziua de azi.

Sursa foto: memegenerator.netwww.bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.