5 lucruri de făcut iarna în Cluj

Cum îţi poţi petrece iarna în Cluj

0
671
Iarna în Cluj
Intrarea Târgului de Crăciun

Dacă nu ești din inima Ardealului și nu te afli aici pentru că ești student, îți place să călătorești sau pur și simplu ești curios de orașul nostru, îți prezentăm 5 lucruri de făcut iarna în Cluj.

Târgul de Crăciun 

Există două motive predominante pentru care ar trebui să mergi la târgul de Crăciun. Mirosul de vin fiert cu scorțișoară, combinat cu muzica de la scenă, te inițiază în spiritul sărbătorilor de iarnă. Aceste două poțiuni magice te fac să crezi în magia Crăciunului. Si pe lângă atmosfera de acolo, mai ai ocazia să îți achiziționezi tot felul de obiecte.

Sesiunile foto 

Indiferent dacă ești fotograf sau îți place să pozezi, Clujul are niște străzi aparte care îți vor face pozele mult mai atractive. Spre exemplu, străzile Mihail Kogălniceanu, Napoca, sau Nicolae Titulescu din cartierul Gheorgheni. Dacă îți place să faci poze în interior, îți recomandăm localuri precum Soviet, Yolka, Coffee Addicts și multe altele.

Actele caritabile

Știm cu toții că iarna obișnuim să facem acte caritabile, să ajutăm oamenii în vârstă din azile, familiile cu venituri mici, copiii din plasamente. Dar din dar se face rai, așa că hai să ne ajutăm reciproc mai mult și să nu uităm că Moș Crăciun vine la fiecare dintre noi.

Evenimente 

Clujul e în plină dezvoltare, iar  diversitatea evenimentelor nu întârzie să apară mai ales în pragul sărbătorilor de iarnă.  Iarna în Cluj avem Street Food Festival Christmas Goodies, Căsuța Moșului sau Târgul de Crăciun, dar și atelier pictură pe ceramică, piese de teatru etc.

Pârtiile de sky 

Dacă ești pasionat de sky sau vrei  să încerci și acest sport, în zona Clujului te poţi bucura de pârtii, precum Pârtia Feleacu la 12 km de Cluj, Dângău Mare la 37 de km, sau Pârtiile Mărişel la 50 de km. Aceste pârtii sunt pentru orice categorie de schiori.

 

În concluzie, vă așteptăm să vă petreceți sărbătorile de iarna în Cluj, deoarece avem o mulțime de surprize și de evenimente pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate gusturile.