5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă

0
440
5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă
Sursa: Google Images

După cum știm cu toții, această perioadă, vrem sau nu vrem, trebuie să ne-o petrecem mai mult în casă. Pe de o parte nu este chiar un lucru atât de rău. Avem timp să îl petrecem cu familia, prietenii, să citim o carte sau, ceea ce mulți dintre noi cred că facem, să ne uităm la filme și seriale. Multe filme și seriale. Noi îți punem la dispoziție 5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă.

 1. TUTUROR BĂIEȚILOR: P.S. TE MAI IUBESC ȘI-ACUM

  5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă
  Sursa: Google Images

Primul dintre cele 5 filme este TUTUROR BĂIEȚILOR: P.S. TE MAI IUBESC ȘI-ACUM. Este continuarea filmului Tuturor băieților pe care i-am iubit. În această parte o avem în centrul atenției pe Lara Jean, care acum este oficial iubita lui Peter. Totul pare perfect până când în viața ei revine o veche iubire, care de asemenea era și el un destinatar al scrisorilor ei, iar lucrurile încep să se complice. Vă întrebați ce va face Lara Jean în această situație? Pe cine va alege? Pentru a afla răspunsul la aceste întrebări nu trebuie decât să vizionați filmul și să vă relaxați.

2. TOATE ACELE LOCURI MINUNATE
5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă
Sursa: Google Images

Cel de-al doilea film îi are ca protagoniști pe Violet și Finch. În timp ce Violet încearcă din greu să treacă peste tragedia pierderii surorii sale, Finch se confruntă cu depresia, de mulți ani. Cei doi se întâlnesc în momentul în care amândoi își doreau să se sinucidă. Întâlnirea însă îi face să amâne acest moment cât mai mult posibil. Tinerii ajung chiar să aibă sentimente unul pentru celălalt.
Ce se va întâmpla mai departe? Cum va decurge relația celor doi? Mai au Violet și Finch gânduri de sinucidere? Răspunsurile la aceste întrebări dar și la multe altele le veți afla doar dacă vă veți uita la film.

 1. SPENSER CONFIDENTIAL

   

  5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă
  Sursa: Google Images
     Al treilea film este pentru cei/cele care nu sunt neapărat fanii filmelor de dragoste. Așadar, Spenser este un fost polițist care nu este neapărat cunoscut pentru cazurile rezolvate ci mai mult pentru problemele create de-a lungul timpului. Acesta iese din închisoare și își dorește să plece din Boston. Este convins însă de Henry, fostul său antrenor de box, să rămână să ajute un amator cu potențial. Hawk, un luptător foarte dur este convins că va fi un luptător mai bun decât Spenser.
  Doi foști colegi de-ai lui Spenser sunt omorâți iar pentru a face dreptate Spenser se aliază cu Hawk și cu fosta lui iubită, Cissy. Vreți să aflați dacă cei trei vor face dreptate sau nu? Tot ce vă rămâne de făcut este să dați o șansă acestui film.
  1. FETE DISPĂRUTE

   5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă
   Sursa: Google Images

  Filmul Fete dispărute o urmărește pe Mari Gilbert. Mari încearcă să își găsească fiica dispărută și ar face orice pentru asta. Când aceasta observă că poliția nu face prea multe în acest caz, Mari este determinată să înceapă propria investigație. Această investigație o duce pe Mari într-o comunitate închisă din Long Island, unde fiica ei, Shannan, a fost văzută pentru ultima dată. Căutarea fetei duce la o descoperire șocantă. Peste douăsprezece cazuri de prostituate ucise.
  Cum va reacționa Mari în această situație? O va găsi pe fiica ei? Și multe alte întrebări la care puteți găsi răspunsuri în film.

  1. MISS AMERICANA

   5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă
   Sursa: Google Images

  Documentarul Miss Americana o are în centrul atenției pe Taylor Swift. Mulți dintre noi îi ascultăm melodiile, o vedem în lumina reflectoarelor, însă puțini știm de fapt cum este Taylor Swift cu adevărat, în viața de zi cu zi. Acesta este inspirat din cariera muzicală a artistei. Este un documentar inspirant, emoționant iar Taylor nu își va arăta doar rolul de compozitoare și artistă, ci și al unei femei care știe și poate să schimbe lumea prin puterea pe care vocea ei o transmite.

Acestea considerăm noi că sunt cele 5 filme pe Netflix potrivite pentru această perioadă. Sperăm să vă placă și să vă uitați cu drag la ele, fie cu familia sau cu prietenii, fie singuri. Important nu e cu cine vă uitați, important este  să  rămâneți în casă. Vizionarea filmelor este ceea ce face statul în casă mai plăcut și mai   puțin plictisitor.