5 filme pe care să le vezi cu cea mai bună prietenă

0
710

Vreți să vă uitați la un film, dar nu știți la care? No worries, we got you!

DISCLAIMER: Nu sunt doar filme la care tu și prietena ta să bociți. Sunt filme fun la care să râdeți, filme de dragoste la care să plângeți, thrillere la care să vedeți who figures out the killer first, filme horror care să vă țină up all night bârfind și filme Disney care să vă facă să vă-ntoarceți la anii copilăriei.

#1 10 THINGS I HATE ABOUT YOU

Despre și de ce?

Adaptare a piesei „Îmblânzirea scorpei” de William Shakespeare, filmul este o comedie romantică în centrul căreia se află nu una, ci două povești de dragoste neconvenționale. Pe de o parte, îl are pe Heath Ledger în rolul lui Patrick Verona, tipul intimidant cu o reputație exagerată. Pe de altă parte, îl are pe Joseph Gordon-Levitt în rolul lui Cameron James, tipul nou, blând și dulce. Poveștile de dragoste se înfiripă între cei doi și surorile Stratford (referire la orașul natal al lui Shakespeare – Stratford-upon-Avon). Julia Stiles în rolul Katarinei „Kat” Stratford, „scorpia” filmului este o feministă mândră și nonconformistă, spre deosebire de sora ei, Bianca, tipa populară din liceu.

De ce cu prietena ta? E funny, e sweet, e distractiv și merită văzut! I mean, cine nu vrea să se distreze?

 #2 COLLATERAL BEAUTY

De și despre ce?

Uneori chiar vreți să vedeți un film care să vă facă să simțiți emoția actorilor. Dacă aveți una dintre acele zile, try this!

Howard Inlet jucat de Will Smith, director comercial cu o carieră strălucită în New York ajunge, în urma unei tragedii, să rupă legăturile cu lumea. Intervenţia emoţionantă a prietenilor lui îl forţează pe protagonist să-şi înfrunte temerile. Un film despre dragoste, timp și moarte, elementele care ne guvernează (ca la horoscop) viața.

#3 CONTRATIEMPO

Despre și de ce?

Adrián Doria jucat de Mario Casas, un om de afaceri de succes cu o carieră frumoasă se trezește într-o zi într-o cameră de hotel lângă cadavrul iubitei sale. Acuzat de crimă, el decide să angajeze serviciile avocatei Virginia Goodman, cea mai buna specialistă în pregătirea martorilor din țară. Pe parcursul unei nopti, avocata și clientul vor lucra pentru a găsi o soluție. Apariția unui nou martor al acuzării le pune, însă, strategia în pericol.

Ei, și ce dacă-i în spaniolă. Un film bun e bun indiferent de limbă. Corect? Corect. Filmul are toate ingredientele pentru a vă face să încremeneniți în fața ecranului. Who doesn’t want to experience a little bit of suspense?

#4 ROOM 1480

De și despre ce?

Adaptare a unei scurte povestiri de Stephen King cu același nume, filmul vă va ține ține treze multe seri de-acum încolo. Și hei, cui nu-i place adrenalina?

Mike Enslin, interpretat de John Cusack, este un celebru scriitor de romane horror. Mike dorește să demonstreze că nu există paranormal. El a fost prin cele mai bântuite case și cimitire, dar nu a găsit nicio dovada a vieții de după moarte. În plimbările sale, pentru ultimul lui proiect, „Zece nopți în camerele de hotel bântuite”, ajunge la hotelul Dolphin, unde se cazează în camera 1408 fără a ține cont de avertizările directorului jucat de Samuel L. Jackson.

#5 HERCULE

Despre și de ce?

Hercule, fiul lui Zeus, este transformat la începutul filmului într-un semi-zeu de către stăpânul Infernului, Hades. Acum Hercule, jumătate zeu – jumătate om, trebuie să demonstreze că merită să se întoarcă acasă pe Muntele Olimp. Pentru asta trebuie să dovedească un singur lucru, că este un adevărat erou. În aventurile sale, Hercule va fi ajutat de calul sau, Pegas, și de antrenorul lui, Phil.

De ce tocmai Hercule? De ce nu un film Disney cu prințese? Well, spargem și noi monotonia? Prea multe prințese și prea puțină distracție, mai mulți mușchi și mai multe glume bune!

 

Sperăm ca ideile noastre să vă placă, iar dacă mai ai alte sugestii, feel free to add! <3 

Surse: www.dcnews.ro; http://ro.wikipedia.org; www.cinemagia.ro; http://filmehd.net; www.zfilme-online.nethttp://www.cinemarx.ro; http://www.desene-in-romana.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.