5 filme horror de văzut pe Netflix

0
510
Netflix afiș

Deoarece seara de Halloween nu a fost cozy pentru toată lumea, ne-am gândit să facem o listă cu 5 filme horror pe care puteți să le vizionați în luna noiembrie pe Netflix.

1. The Bye Bye Man

Producătorii filmelor „Oculus” şi „The Strangers” prezintă pe marile ecrane „The Bye Bye Man: Numele nerostit”, un horror care expune originea răului în cele mai nebănuite locuri.

Nici nu te-ai gândit ca rostirea unui simplu nume să fie atât de puternic, încât să ducă la confuzie și să umple mintea, celor ce pronunță acel nume, cu viziuni obositoare și dăunătoare. Nu mai știu ce este real și ce este fals sau greșit.

„Trei studenți se mută într-o casă aflată în afara campusului și descoperă că au dezlănțuit fără să vrea un ucigaș supranatural, cunoscut ca Bye Bye Man.” Netflix

2. Holidays

„O antologie horror care-ți dă fiori compusă din 8 povestiri sumbre plasate de Halloween, Ziua Mamei, Ziua Sf. Patrick și alte zile de sărbătoare.” Netflix

„Holidays” are puterea de ați păstra atenția de la o secvență la alta și, deși nu există teme clare care să aibă o legătură bine definită între povestiri, toate se referă la anumite sărbători importante.

3. House at the End of the Street

„Când ești adolescent, mutatul într-n alt oraș pare stresant. Dar e și mai și, dacă la casa din vecini s-a comis o dublă crimă.” Netflix

Atunci când ești în căutarea unui nou început, iar după ce ai găsit casa viselor tale într-un mic oraș, atunci încep să se întâmple evenimente inexplicabile, deoarece orașul ales este în umbra unui secret înfiorător.

3. Gerald’s Game

„Lenjerie, cătușe, toate anunțau un weekend cu „picanterii”. În schimb, ies la iveală cele mai negre temeri ale soției.” Netflix

În încercarea de a readuce flăcările căsătoriei, Gerald și Jessie, se retrag la casa lor de vacanță, care se află la marginea orașului într-un loc pustiu. Dar când un joc periculos inițiat de Gerald, o lasă pe Jessie încătușată la pat. Acesta din urmă este obligat să depășească panica și halucinațiile, dacă vrea să scape.

5. Oculus

„O oglindă înfricoșătoare reflectă o realitate monstruoasă. Întrebarea este…tu din care parte privești?” Netflix

Oglinda a distrus zeci de vieți de-a lungul anilor, doar prin simpla crearea a unei imagini care nu coincide cu realitatea, după cum merge eticheta „Vedeți ce vrea să vedeți”.