5 articole vestimentare de bază în orice garderobă

0
326
articole vestimentare de bază

Cu toții avem multe haine în șifonier, potrivite stilului nostru, mai extravagante sau extrem de simple, într-o cromatică vie sau, din contră, banală. Deținem, însă, articole și accesorii care nu se potrivesc deloc stilului nostru. Le aruncăm într-un colț al dulapului, sperând că vom uita de ele, iar în același timp ne întrebăm: Cum am putut să-mi cumpăr așa ceva? Și așa se ajunge în punctul în care descoperim că hainele care nu ne mai plac sunt într-un număr foarte mare și ocupă un spațiu impresionant în dulap. Totul se datorează lipsei de articole vestimentare de bază.

Ceea ce nu este bine, căci hainele care sunt pe gustul nostru se dovedesc a fi prea puține și, poate, greu de asortat între ele. De aici provine și problema eternă a femeilor „Eu cu ce mă îmbrac astăzi?” și acele glume, în genul „Femeile au dulapul plin și se tot plâng că nu au destule haine.”

articole vestimentare de bază

Singura rezolvare pentru această problemă ar fi cumpărăturile inteligente. Asta înseamnă să avem în garderobă articole vestimentare de bază, adică haine simple, ușor de asortat și integrat pentru a forma un look curat, ce nu poate da greș niciodată.

Aceste articole vestimentare de bază pot face o mare diferență, îți pot salva ziua și ajuta să economisești timp în diminețile pline și obositoare. Doar le pui pe tine și ești gata de plecare. În plus, vei arăta foarte bine!

  • Tricoul alb

Banal, plictisitor, neinteresant la prima vedere. Vă înșelați. Dacă ați ști din câte încurcături te poate scoate un simplu tricou alb datorită versatilității lui. Poate fi integrat în absolut orice ținută de zi. Este de nelipsit în garderoba oricărui om de pe acest pământ.

articole vestimentare de bază

articole vestimentare de bază

  • Cămașa Uni

După umila mea părere, este pur și simplu obligatoriu să aveți cel puțin 3 cămăși în garderobă: una neagră, una albă și una în culoarea preferată. Cămășile Uni funcționează cu orice, poți să le duci într-o zonă casual (cămașă, blugi, teniși) sau într-o zonă elegantă, clasică (cămașă, sacou sau costum, pantofi). La fel ca tricourile albe, sunt piese extrem de versatile și articole vestimentare de bază.

articole vestimentare de bază

articole vestimentare de bază

  • Jeanșii

Jeanșii sunt o piesă vestimentară foarte comună, însă extrem de importantă. Toată lumea poartă blugi, toată lumea deține cel puțin o pereche de blugi. Poți să fii și „regina rochiilor”, tot nu te-aș crede că nu ai purtat în viața ta blugi. Pentru că sunt super comozi și merg purtați la orice oră din zi și din noapte. Dacă găsești modelul care să îți avantajeze silueta, ai dat lovitura cu un look impecabil. Îți recomand să te îndrepți spre culori mai închise, negru sau albastru. Stai departe de jeanșii în nuanțe puternice și cu model sofisticat, o să îți fie imposibil să-i combini cu unele piese.

articole vestimentare de bază

articole vestimentare de bază

Blue jeans, white shirt – o combinație clasică, perfectă!
  • Little black dress

Sau pentru bărbați, smoking-ul negru. Nu ai cum să dai greș cu o rochie sau un costum negru. Atenție însă: totul să fie simplu, fără dantelă sau alte materiale, fără niciun fel de dungi, articolul să fie făcut din același material de sus până jos. Doar atât, o rochie neagră simplă și un costum negru simplu. Dacă ești o fire mai extravagantă, poți accesoriza ținuta cu un ceas, o pereche de cercei, niște pantofi mai interesanți. Dar să lași rochia sau smoking-ul să rămână simplu, curat.

articole vestimentare de bază

articole vestimentare de bază

  • Tenișii

Tenișii, adidașii sunt articole vestimentare de bază în orice garderobă. Arată bine, sunt comozi, ușor de purtat și asortat. Sunt raiul pe pământ pentru mine, aș purta încălțăminte sport toată viața. Tocmai din motivul comodității și al aerului fresh pe care îl au, recomand să vă achiziționați cel puțin o pereche de teniși adevărați. Culori neutre, bineînțeles! Nu o să vă pară rău, ba din contră veți fi surprinși la cât de multe ținute se potrivesc, iar picioarele voastre vă vor mulțumi după o zi de hoinărit prin oraș. Aviz femeilor ce merg pe tocuri prea des.

articole vestimentare de bază

Așa că, sfatul meu ar fi să cumpărați într-un mod inteligent și cumpătat. Gândiți-vă de două ori înainte să dați banii pe un articol vestimentar, gândiți-vă dacă aveți nevoie de el și dacă îl veți purta și a doua oară.

Sursă foto: zara.com, pinterest.com, youtube.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.