5 articole must-have pentru orice garderobă

0
237
5 articole must-have pentru orice garderobă

Știm cum e atunci când ești presată de timp şi nu găsești nimic cu ce să te îmbraci. Deși cauți cele mai bune și mai interesante combinații, niciodată nu iese atunci când mai ai doar 5 minute la dispoziție și trebuie să fugi pe ușă. Cu toții întâmpinăm aceste probleme, dar noi am găsit soluția potrivită pentru astfel de  situații. Trebuie doar să găsești cele mai simple combinații pentru a nu da greș. Iată 5 articole must-have pentru orice garderobă  care nu se demodează niciodată și cu care nu poți da greș:

1. Tricoul alb

Fie că te aşteaptă o zi lungă la facultate, fie că mergi în oraș sau la job (unde nu ai un cod vestimentar) poți opta să porți un tricou alb cu o pereche de jeanși sau fustă. Se asortează perfect la orice look, indiferent de stilul pentru care ai optat. Garantat acesta te va scoate din orice situație stilistică dilematică.

2. Jeanșii

Și că tot am adus vorba de jeanși, trebuie să știi că, o pereche din aceștia de culoare albastră sau negri din denim, se potrivesc aproape în orice context social. Poți să îi potrivești cu niște sneackerși dacă vrei un aer mai casual sau cu pantofi cu toc, în cazul în care vrei un look mai elegant de seară. Sunt ușor de asortat și intregat într-o mulțime de ținute.

3. Rochia neagră clasică

Știți acea rochie emblematică numită „The little black dress” purtată și super promovată de Audrey Happburn din filmul „Breackfast at Tiffany’s”?

Ei bine, atunci a fost momentul în care acest obiect vestimentar a intrat în modă și nu s-a mai demodat niciodată. Aceasta nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei pentru că te poate ajuta în foarte multe situații dilematice. O rochie neagră și niște perle la gât sau o pereche de cercei mari, cu siguranță vor face furori la orice eveniment de zi sau seară.

4. Stiletto negri

Ziceam adineauri de pantofii cu toc combinați la jeans, dar acum nu facem referire la orice pereche, ci la stiletto. Cu vârf ascuţit şi toc, oferă suplețe şi alungire corpului. Aceștia se potrivesc în orice context ce presupune un look elegant: la o serată, un cocktail sau cină, dar și la diverse evenimente.

5. Jacheta din denim

Deși vara este foarte cald pe timpul zilei, seara este recomandat să ai o jachetă la tine. Iar în acest sens vă poate fi de ajutor o jachetă din denim. Este un MUST pentru fiecare garderobă, deoarece se potrivește atât la o ținută casual, cât și la o rochie sau fustă în cazul în care vrei să oferi un aer mai neglijent outfitului tău.

Surse foto: hercampus.com, lovethispic.com, inrumor.compinterest.com