5 articole must-have în garderoba masculină

Dacă săptămâna trecută am vorbit despre must-have-urile în materie de articole vestimentare feminine (link aici spre articol), astăzi ne-am gândit să scriem despre trand-urile masculine.

Deși multe piese de îmbrăcăminte se regăsesc în ambele garderobe, atunci când vine vorba de ţinute casual, când ne referim la outfit-uri elegante, ficare îşi are itemele vestimentare. Astfel, iată 5 articole must-have în garderoba masculină, care îşi au loc în orice garderobă indiferent de trandurile momentului.

Cămaşa albă

Cămaşa albă este un must pentru bărbaţi, deoarece îi poate scoate din multe situaţii dilematice, mai ales în situaţiile mai elegante sau care presupun un cod vestimentar. Aceasta poate fi asortată la o mulţime de culori sau stiluri vestimentare: street style, elegant sau chic. O cămaşă albă este mereu bine venită la birou sau întâlnirile de afacere.

Sacoul

De regulă, în compania cămăşii albe, vine şi sacoul. Negru, maro, bleumarin oricare se potriveşte cam în orice context social. Acesta trebuie să fie un must în garderoba masculină pentru că se asortează aproape la orice şi dacă e să ne întrebaţi pe noi, credem că sacoul oferă o doză foarte sexy look-ului.

Jeanşii negri

De altfel, ca şi în cazul femeilor, jeanşii negri se întălnesc şi în „dulapurile” bărbaţilor. Diferenţa este că la sexul masculin, aceşti pantaloni din denim trebuie să fie mai puţin slim, deoarece nu vrem să conferim siluetei o alură prea feminină.

Dacă ne referim la cum şi când îi puteţi purta, ei bine, oricând şi oriunde, asortaţi la orice.

Tricoul alb/negru

Tricoul alb şi negru mulat arată foarte bine pe bărbaţi, de aceea trebuie şi tu să ai unul sau două care să îţi servească în zilele fără inspiraţie. Doar arunci tricoul, o pereche de jeansi şi bascheţi, plus un ceas şi eşti gata şă cucereşti lumea.

 Sneakerşi albi

Că tot veni vorba de încălţăminte, nişte sneakerşi albi sunt perfecţi pentru viaţa de zi cu zi. Nouă ne plac mult sneakerşii de la Adidas, dacă sunteţi interesaţi în achiziţionarea unei perechi. Sunt comozi, arată bine, ce poţi să îţi doreşti mai mult de atât?

Cam acestea ar fi cele importante 5 articole must-have în garderoba masculină.  Pentru mai multe poze, poţi accesa link-urile din sectiunea surselor foto.

Surse foto: http://stylecaster.com, https://lifestylebyps.com, https://thefashiontag.com, https://footwearnews.com, https://pinterest.com;