luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carieră5 aplicații mobile care îți ușurează viața

5 aplicații mobile care îți ușurează viața

Mulți dintre noi ne pierdem o mare parte din timp folosind telefonul mobil. De cele mai multe ori, aplicațiile pe care le avem în telefon nu ne sunt foarte folositoare în viața de zi cu zi. Toți avem Facebook, Instagram sau mai nou TikTok…dar, oare sunt aceste aplicații cele mai utile pentru noi? În următoarele rânduri îți voi prezenta 5 aplicații mobile care îți ușurează viața, cu adevărat.

  1. MOOVIT

    5 aplicații mobile care îți ușurează viața

    Prima aplicație foarte utilă se numește Moovit. Dacă ești genul de persoană care folosește foarte des transportul în comun dar nu prea ai habar cum să ajungi în locul dorit, această aplicație cu siguranță a fost făcută pentru tine. Instalezi aplicația în telefon, introduci locul în care te afli și locul în care vrei să ajungi. Moovit îți va arăta cea mai rapidă rută, la ce oră ajung mijloacele de transport dar și unde trebuie să cobori.

2. FOODPANDA

5 aplicații mobile care îți ușurează viața

Ți-e foame? Ai vrea să mânânci ceva dulce dar nu vrei să ieși din casă? Nu ai chef de gătit sau nu știi să gătești mâncare „prea complicată”? Pe foodpanda găsești cele mai bune restaurante din orșaul tău care îți pot livra mâncarea acasă. După ce comanzi, aplicația îți pune la dispoziție și timpul de așteptare, iar ca modalități de plată o poți face direct în aplicație sau cash, la livrare.

3. FLICKR

5 aplicații mobile care îți ușurează viața

De câte ori ți s-a întâmplat să pierzi poze importante? Dacă te-ai săturat să pierzi pozele sau dacă nu ai timp să stai să le descarci pe calculator, folosește Flickr. Este o aplicație foarte bună de stocare pe care o poți accesa pe baza unui cont de Yahoo. Odată ce ai descarcat aplicația, Flickr îți oferă 1 TB de spațiu gratuit. Vei putea urca fotografiile direct din calculator sortate pe albume, le vei putea vizualiza și vei avea și o funcție de backup automat al pozelor din telefon în cloud. Așadar, dacă vrei ca pozele tale să fie în siguranță, știi ce ai de făcut!

4. WAZE

5 aplicații mobile care îți ușurează viața

Cred că majoritatea dintre noi a auzit cel puțin o dată de această aplicație. O aplicație care îți face viața de șofer mult mai ușoară! Waze oferă informații în timp real despre trafic, accidente, pericole, filtre ale poliției, radare sau drumuri închise. Este inclusă bineînețeles și o funcție de nevigație, dar și un sistem de mesagerie pentru utilizatori. De asemenea, utilizatorii au la dispoziție și o modalitate prin care pot găsi benzinării în apropierea locației în care se află. Dacă încă nu ai această aplicație, sper că te-am convins că îți face viața mai ușoară și o vei descărca.

5. SLACK

5 aplicații mobile care îți ușurează viața

Ultima dar nu cea din urmă aplicație pe care o recomand este Slack. Este o aplicație în ton cu această perioadă în care suntem nevoiți să stăm acasă. Aplicația este foarte potrivită pentru grupurile mai mari de persoane care vor să discute despre anumite proiecte, teme etc. Practic, este un chat în care poți să dai tag userilor și să construiești canale pentru diferite proiecte de echipă. De câte ori ai fost nevoit/ă să participi online la un seminar, pe diverse aplicații iar după ceva timp ai observat că nu mai ești prezent sau că nu mai primești mesajele? Ei bine, Slack nu se blochează iar dacă ieși din aplicație mesajele le vei primi oricum. Ceva mă face să cred că cel puțin un profesor de-ai noștri, folosește această aplicație pentru seminariile de la facultate.

Acestea sunt cele 5 aplicații mobile care îți ușurează viața, din punctul meu de vedere. Așadar, dacă tot avem niște telefoane inteligente care ne pot ajuta de cele mai multe ori, să le folosim cu cap și să descărcăm niște aplicații cu adevărat utile pentru noi în viața de zi cu zi.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular