Pentru că ne place ESN UniBuc şi pentru că şi lor le plac tinerii, în articolul de astăzi vă vorbesc despre trei viitoare activităţi pe care organizatorii ESN UniBuc le desfăşoară în Bucureşti. In zilele de 5, 6 şi 7 septembrie eşti invitat la distracţie, vei cunoaşte locuri noi şi vei fi impresionat de felul în care totul se va desfăşura.

1er

Astfel, pentru că ştim că ESN UniBuc este ca un motor de căutare pentru studenţii străini care vin în Bucureşti cu bursă Erasmus, te invităm atât pe tine, cât şi pe prietenii tăi străini. Suntem convinşi că la finalul celor trei zile îşi vor dori să nu se fi terminat şi vor avea cea mai bună impresie despre oamenii şi locurile din Bucureşti!

1er

Pe 5 septembrie, vino în Club Daimon. De ce? Pe lângă locaţia superbă şi atmosfera promisă de către organizatori, îţi vei schimba numele. Da, citeşti bine… dacă nu ai un nume românesc sau cu atât mai bine, cunoşti studenţi veniţi cu Erasmus, distracţia va fi pe primul plan. Pentru a începe cu dreptul spre integrarea de câteva luni, primul pas este să le oferim nume româneşti care vor stârni amuzamentul şi vor întreţine atmosfera. Vino să ne distrăm începând cu ora 23:30 la Daimon Club – Calea Piscului, nr. 10, lângă Parcul Tineretului.

2er

Apoi, pe 7 septembrie: pentru că am vorbit de procesul de integrare al studenţilor ERASMUS, ce loc ar putea fi mai prielnic pentru a ne mândri cu Bucureştiul mai mult ca Palatul Parlamentului? Și iarăşi îţi oferim o dublă invitaţie, atât ţie – pentru că ştim că sunt muuulţi tineri bucureşteni care încă nu au vizitat capodopera monumentală -, cât şi prietenului tău străin. Tot ce trebuie să faci este să fii la staţia de metrou Izvor, la ora 13:00 şi să ai la tine paşaportul sau cartea de identitate în original.

3er

Pentru ultima zi, pe 8 septembrie, te invităm la o mică excursie care are ca principale puncte de oprire Muzeul Satului şi turul parcului Herăstrău. Cum puteam să terminăm mai bine decât atât? Pentru ultima zi, întâlnirea va fi la ora 13, la staţia de metrou Aviatorilor.

Știm că ţi-am făcut poftă de cunoaştere, de distracţie şi plimbare! Rămâne să ne vedem :).

Adriana GIURCÃ

Comentarii

comentarii