4 Dj-ite [GIRLS LOVE TECHNO]

0
361

Alltimeclubbing – locul unde techno-ul este prețuit ca și religie, unde ringul de dans nu are limite, unde mulțimea este unită și se topește pe ritmul muzicii, unde există doar două reguli : ascultă și traiește

Alltimeclubbing este deja cunoscut pentru noutatea pe care o aduce scenei de muzică electronică, iar o dată cu venirea verii, pe 5 iunie reunește 4 dintre cele mai cunoscute dj-ițe sub același acoperiș : Deborah de Luca, Nakadia, Nusha si Livia Andrei.

Un fel de “Menage a quatre” al muzicii techno ce promite să ne ducă într-o călătorie unică, cu arii neexplorate de clubber-ul dornic de distracție.

Deși nu este prima apariție a Deborei de Luca in București, “senzația internetului” cum au numit-o cei de la Egg London, revine pentru a-și încânta miile de fani cu apariția sa unică.

Deborah de Luca este o prezență regulată la cele mai mari evenimente de techno din întreaga lume, groove-ul sau napoletan răsunând puternic pretutindeni, aducând mulțimea în extaz.

Nakadia este “fata asiatică”  a scenei de muzică electronică din Europa. Stilul sau open-minded a ajutat-o să ajungă artistul de azi, fiind respectată de toți cei ce au fost martori la aparițiile ei, și au transformat-o în cea mai cunoscută dj-iță asiatică de techno/tech-house.

Nakadia este iubită atât pentru muzică cât și pentru personalitatea sa , dorindu-și să cucerească lumea cu beat-urile sale techno.

Nusha este artista cu cea mai mare ascensiune in rândul dj-ițelor din România.A evouluat rapid, și sigur, ajungând să pună muzică alături de cele mai mari nume din industria muzicii electronice, precum : Solomun, dOP, Audiofly, James Zabiela, etc. Motto-ul său este “dacă vrei să dansezi până ce-ți plâng teneșii…atunci ascultă-mi muzica”.

Cea mai nouă “descoperire” în materie de femei care pun muzică (și o fac bine) este Livia Andrei, membră a echipei Anonymous. De mică a cochetat cu muzica electronică, iar când s-a facut mare…a știut ce vrea să se facă, și anume să devina dj-iță.  A pus pe aceeași scenă cu nume precum : Nick Warren, &Me, Rodriquez Jr, Alex Kennon, Nakadia, Chaim și mulți alții.

 Pentru mai multe informații : https://www.facebook.com/events/1616733321897578/

Accesul la eveniment se face începând cu ora 23:00

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Ieșirea din locație nu este permisă până la ora 01:00, în caz contrar trebuie să plătiți din nou contravaloarea biletului de intrare.

  • Bilete în avans: 20 ron

          Biletul în avans garantează accesul la orice ora.

Bilete la intrare:

  • 20 ron înainte de orele 00:00
  • 30 Ron după orele 00:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.